2 db zsemle
2 db VIRSLI
2 db főtt tojás
5 dk sajt
tejföl
só
őrölt bors
margarin
A zsemlék tetejét levágni és a belsejét kicsipkedni.
A tojást , a sajtot és a VIRSLIT apró kockára vágni. Egy tálba tenni a kicsipkedett zsemlével. Ízlés szerint fűszerezni, és annyi tejfölt adni hozzá, hogy könnyű masszát kapjunk.
A zsemlék karimáját, és a levágott kalapját margarinnal megkenni. A zsemlék belsejét megtölteni a fűszerezett masszával, majd ráhelyezni a tetejét.
Előmelegített sütőben, szép pirosra sütni. Nagyon finom ropogós lesz. Salátával, retekkel, paradicsommal, vagy paprikával kitűnő!!
Nagyon jól tetted, mert finomak a virslivel készült ételek, és én inkább a virsli, mint a tojásleves, mert azt soha nem szerettem. mindig jobb a lapod.
VálaszTörlésGratula. puszi Erika
Köszönöm Erika!
VálaszTörlésÉn is így gondolom, és nem érdekel mások véleménye mert tudom csak az irigység beszél bellölük.
Puszi Gizi
Sziasztok!
VálaszTörlésSzilveszter után van, és a nyakamon maradt másfél kg virsli. Így én kifejezetten örülök, hogy találtam virsliből készíthető ötleteket.
Köszönöm szépen.
Zsuzsa.
Gizám!
VálaszTörlésNe törődj a hülyékkel,mióta szégyen spórolni? Vagy diétázni? Klassz az oldalad
virslistül,bodzalekvárostul!!!
Drága Zsókám, nagyon köszönöm!!! Akkor nagyon pipa voltam arra a bagázsra, ezért írtam le így. Ez egy csoportosulás, és többnek van blogja. Örülök hogy annak idején kiváltam közülük.:)A virslit meg azóta is nagyon szeretem, és sokszor készül belőle étel.
Törlés