2023. december 16., szombat

Karácsonyi receptajánló! Torták...

Az ünnepi asztalról nem hiányozhatnak a torták. Összeválogattam a kedvenc receptjeimből egy csokorra valót, ezzel is ötleteket adva az ünnep előtti sütéshez. A válogatásban vannak egyszerűen elkészíthető, és kissé több időt igénylő torták, és a cukorbetegekről sem feledkeztem meg, de egyben azért megegyeznek, hogy mindegyik nagyon krémes, és finom. A tortáknak, csakis jót tesz, ha egy-két nappal előbb megsütjük, így az ízek jól összeérnek, és nekünk sem kell az utolsó pillanatban kapkodnunk.

A receptek a képek alatt lévő linkre kattintva találhatók!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű válogatás ez is! Karácsonyra nem szoktam tortát sütni, csak apró sütiket, meg mézes krémest, de a torta be sem férne a hűtőkben, mert mindig úgy meg van pakolva ilyenkor ünnepek tájékán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! Minden évben kell egy tortát is sütnöm, de szerencsém van, mert a nyárikonyhában olyan hideg van, hogy minden eláll. Nálunk most a fagyasztó van roskadásig, de mire kikerülnek az ünnepre szánt húsok, lesz benne hely bőven. :)

      Törlés
  2. Csodaszép válogatás, nehéz lenne kedvencet választani... De talán a narancsos-marcipános... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! A narancsos-marcipános jó választás!! Az nagyon finom, már többször megsütöttem, az egyik nagy kedvence a férjemnek.

      Törlés