1 kg sertés comb
1 db vöröshagyma
1 db paprika
1 db paradicsom
pirospaprika
fűszerek ízlés szerint: só, étel ízesítő, majoránna
bazsalikom, szerecsendió, őrölt kömény
csípős pirosarany
olíva olaj
A húst és a hagymát felkockázni. Egy edénybe beleönteni egy kevés olíva olajat, majd rátenni a hagymát és elkezdeni párolni. Közben hozzáadni a szeletelt paradicsomot és paprikát és tovább párolni. Párperc után hozzáadni a megmosott, lecsepegtettet húst, és fehéredésig párolni. Ekkor hozzáadni az ízlés szerinti fűszereket, megszórni a pirospaprikával, és jól összekeverni. Majd felönteni annyi vízzel hogy ellepje. Lassú tűzön addig főzni ameddig a hús megpuhul és a szaftja besűrűsödik.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése