Az ünnepi asztalról nem hiányozhat egy-egy finom kalács, kuglóf vagy éppen egy gyümölcskenyér..... melyeket az ünnep előtt már egy-két nappal/héttel előbb megsüthetünk, majd száraz, hűvös helyen tárolva, még finomabbak, ízletesebbek lesznek. Összeválogattam a kedvenc receptjeimből egy csokorra valót, ezzel is ötleteket adva a sütéshez. A válogatásban vannak egyszerűen elkészíthető, és kissé több időt igénylő kelt tészták, és cukorbetegeknek való is, de egyben azért megegyeznek, hogy mindegyik nagyon finom.
A receptek a képek alatti linkre kattintva találhatóak, olvashatóak!
Mindegyik nagyon csábító, változatosak, de ahogy írok, abban egyeznek, hogy mind nagyon finom. Gondolom nagy részük az ünnepekre készült, az évek folyamán, és mindegyikhez szép emlékek fűznek!
VálaszTörlésNagyon köszönöm Katikám! Valóban hosszú évek alatt készültek az ünnepekre, így csakis ötletadónak tettem fel őket. Idén szinte csak cukormenteseket sütök, és jóval kevesebbet a szokottnál.
TörlésNagyon szépek és finomak lehetnek, bármelyiket is választanám! Az elmúlt évek alatt kipróbáltam már sok félét , mert úgy vagyok vele csak akkor tudom meg hogy milyen ? Az ünnepek előtt most csak a régi megszokottat készítem !
VálaszTörlésMindegyik nagyon finom volt, és hosszú évek alatt gyűltek össze a receptek. Én is úgy vagyok mint Te, szeretek mindent kipróbálni, és csakis azokat ajánlani. Idén csak pár félét tervezek sütni, és azok is szinte mindegyik cukormentes lesz.
TörlésCsodás felhozatal, mestermunka mindegyik! Áldott készülődést kívánok. <3
VálaszTörlésNagyon köszönöm! Meghitt Adventet és várakozással teli időszakot kívánok!
Törlés