Többféle leves is van amihez kitűnő levesbetét a csipetke. Én ma például a bablevesbe tettem, és nagyon finom volt. Igaz kicsit több időt igényel az elkészítése, de az eredmény amikor a levesbe belefőzzük és vidáman kanalazzuk kárpótol érte. Ellehet készíteni akár előre is, és megszárítani. Így amikor szükségünk van rá csak elővenni és már lehet is belefőzni a levesbe.
2 db tojás
liszt
só
liszt
só
Egy tálba felverni a tojásokat, sózni majd annyi lisztet adni hozzá hogy egy kicsit keményebb tésztát kapjunk. Jól összegyúrni, majd kis darabokat leszakítani, kicsit ellapogatni és szépen elcsipkedni. Közben kicsit liszttel megszórni nehogy összeragadjanak.
A már kész levesbe tenni, felforralni, majd mérsékelt lángon addig főzni ameddig a csipetke megpuhul.
A már kész levesbe tenni, felforralni, majd mérsékelt lángon addig főzni ameddig a csipetke megpuhul.
Nagyon szép estét kívánok neked:) szia
VálaszTörlésSzia Réka!
VálaszTörlésNeked is legyen szép az estéd!!!Puszi
:D örülök hogy ízlett a süti....
VálaszTörlésNagyon ügyes voltál szuper lett a sütid, és biztosan nagyon finom volt!!
VálaszTörlésSzia Jó reggelt, tegnap tettem fel fánkot is és ma egy fincsi reggelit ha van hozzá kedved gyere....:))
VálaszTörlésSzia Réka!
VálaszTörlésTermészetesen megyek, és végig kóstolok mindent!!! Szép délutánt kívánok!!