Rengeteg érett málna volt mire megjöttünk a nyaralásból. Már láttam is magam előtt, hogy ebből valami finomságot fogok készíteni. Sajnos a sütéshez ma sem időm, de még kedvem sem volt, így született meg ennek a süteménynek az ötlete. Gyorsan elkészült, és a délutáni nagy melegben igen jólesett a hűtőből elővenni és nassolni belőle.
Az alaphoz kekszet használni.
Krém:
7 dl tej
2 cs vaníliás pudingpor
cukor
málna
5 dl Hulala(növényi tejszín)
Krém:
7 dl tej
2 cs vaníliás pudingpor
cukor
málna
5 dl Hulala(növényi tejszín)
Egy közepes méretű tepsibe egymásmellé helyezni a kekszeket. (a kocka alakú a legjobb hozzá).
A pudingport felfőzni a tejjel és az ízlés szerinti mennyiségű cukorral, majd még melegen a keksz tetejére önteni.
A málnát folyóvízzel jól megmosni és lecsepegtetni, majd a puding tetején szépen elosztani.
A Hulalát kemény habbá verni, és a málna tetejére óvatosan rákenni, tetejét málna szemekkel díszíteni.
Párórára hűtőbe tenni, majd kockákra vágni és tálalni.
A pudingport felfőzni a tejjel és az ízlés szerinti mennyiségű cukorral, majd még melegen a keksz tetejére önteni.
A málnát folyóvízzel jól megmosni és lecsepegtetni, majd a puding tetején szépen elosztani.
A Hulalát kemény habbá verni, és a málna tetejére óvatosan rákenni, tetejét málna szemekkel díszíteni.
Párórára hűtőbe tenni, majd kockákra vágni és tálalni.
Gizikém ez eszméletlenül jól néz ki.Biztos nagyon finom ebben a nagy melegben.
VálaszTörlésSzia Gizi, nézz be hozzám, kérlek szépen, meglepetésem van számodra :)
VálaszTörlésKöszönöm!
Opsz, lemaradt, itt, http://garffyka.blogspot.com/2009/07/lovely-blog.html
VálaszTörlésVan egy meglepim a számodra, nézz be hozzám.
VálaszTörlésEbből a málnásból feltétlenül kérek egy kockát!:))
VálaszTörlés