Ma 15 éve, vagyis február 15.-én (még kimondani is sok) döntöttem úgy, hogy útjára indítom a blogomat. A döntés megszületése után, már csak a névválasztás volt hátra, és kitudja hogy jól döntöttem-e, hogy a Gizi-receptjei-t választottam 😏 Mivel a keresztnevem Éva, viszont a Gizi-hez is kötődöm, így a két név közül végül is a Gizit választottam. Persze azért az évek alatt, szép lassan mindazok akik követnek tudják már, ha az Éva vagy éppen a Gizi névvel osztom meg a receptjeimet, a személyem egy és ugyanaz.
Szeretném megköszönni minden kedves rendszeres olvasónak, látogatónak, és mindazoknak akik csak alkalmanként néznek be a blogba, hogy megtiszteltek az elmúlt 15 évben a látogatásaikkal. Nélkületek nem ünnepelhetném a blogom születésnapját ilyen nagy örömmel, mint most teszem.... Még egyszer nagyon köszönöm Mindenkinek!
2009.február.15.-én az első bejegyzéssel útjára
indult a blog, és 15 év távlatából visszanézve bizony
elég kezdetlegesnek tűnnek az első receptleírások, és fotók, de
mind-mind
egytől egyig az enyémek, és ezt büszkén vállalom. (ezért is
találkozhattok egy-egy nem éppen jól sikerült fotóval, és
receptleírással) Akkor még úgy gondoltam, és
az volt fontos számomra, hogy egy helyen legyenek a receptjeim, és
sejtelmem sem
volt arról, hogy a hirtelen ötletből kitartó, és munkával teli évek
lesznek. Igen,
munkával teli, mert a blogírás azért nem egy egyszerű feladat. (Az
ételek, sütemények elkészítése után jön a fotózás, majd a recept írás,
és ez bizony eléggé időigényes tevékenység.) Akkor még
elképzelni sem tudtam, hogy hosszú évekig tart majd a lelkesedésem, és
nagyon
örülök hogy az évek alatt nem adtam fel, nem szegte semmi sem a kedvem,
és továbbra
is öröm számomra a blogírás, a sütés-főzés mellett a receptjeim,
tapasztalataim, megosztása másokkal. Persze azért a hosszú évek alatt voltak időszakok amikor kissé alábbhagyott a lelkesedésem, de végül mindig a folytatás mellett döntöttem.
A hosszú évek alatt sok-sok kedves embert ismerhettem meg, tudhatok a mai napig barátomnak, még ha csak virtuálisan is, és ezt külön-külön is köszönöm Mindegyiküknek. Volt szerencsém többekkel személyesen is találkozni, és ezek a találkozások, beszélgetések felejthetetlen élményt jelentenek számomra.
Sajnos én is belekerültem a diabetes csapdájába, és ezzel egyidejűleg teljesen át kellett alakítani az étkezési szokásaimat. Ez pedig együtt jár azzal, hogy a cukorbetegek diétáját kell követnem, így egyre több cukor, és szénhidrátmentes étel, és sütemény recept kerül fel a blogba a többi recept mellett. Ezeknek a recepteknek az elkészítése először kihívást jelentett, de ma már nem okoz gondot egy-egy sütemény vagy finom étel elkészítése..... és a mentes ételek, sütemények is nagyon finomak, ha jól készítjük el őket.
Szívből gratulálok a 15. Blogszülinaphoz Gizi! Nagyon szeretem az okos, átlátható, gyönyörűen fotózott receptjeidet. Szerintem itt mindenki talál kedvére valót. Köszönet a rengeteg munkáért, amin mindig érezhető, hogy mekkora odaadással készítetted! Szeretettel ölellek virtuálisan! Puszi Zsófi
VálaszTörlésKedves Zsófi, nagyon köszönöm a gratulációt, és a kedves szavaidat! Külön is szeretném megköszönni, hogy hosszú évek óta követed a blogomat, és elkészíted a receptjeimet. Szeretettel ölellek és puszillak! Gizi
TörlésKedves Éva, szívből gratulálok a 15 évhez, a sok-sok finom recepthez, a gyönyörű fotókhoz, leírásokhoz, és persze a sok kommenthez, a látogatóid és követőid szép számához is! Kívánom hogy még nagyon sokáig leld örömed a blogíráshoz, és persze a sütéshez-főzéshez. És ami a legfontosabb, jó egészséget kívánok!
VálaszTörlésFogadd szeretettel tőlem ezt a finom édességet, amivel örömmel megkínállak, ha csak virtuálisan is. Ma posztoltam, pedig nem is tudtam, hogy ilyen szép kerek évfordulód van:
https://katalin-konyha.blogspot.com/2024/02/makos-piskotatekercs-citromos-kremmel.html
Drága Katikám, nagyon köszönöm a gratulációt és a kedves szavaidat. Nagyon boldoggá tettél azzal hogy elsőként az én receptemet készítetted el a süteményes könyvből, és külön köszönöm hogy még a blogomat is belinkelted. Gyönyörű szép lett a piskótatekercsed, (jártam Nálad és megnéztem) éppen az ünnephez illő, köszönöm! Örülök hogy Nektek is ízlett, mi is nagyon szerettük.
TörlésGratulálok neked is és a blognak is. Nagyon szorgalmas vagy, kitűnő recepteket osztasz meg, a képeidet pedig azonnal meg lehet ismerni, ha máshol is látom őket. Szép, letisztult stílusod alakult ki. A cukor bizony nem nagy öröm, de ahogy írod is, lehet finomakat főzni, és jókat enni így is. Jó egészséget, sikereket és sok örömet kívánok neked.
VálaszTörlésKedves Ani, nagyon köszönöm a gratulációt, és a kedves szavaidat! Szerencsém volt, mert hosszú éveken keresztül mindent megehettem, így most talán könnyebb a lemondás.... de megpróbálok azért sok mindent átalakítani, és örülök hogy átadhatom a cukorbetegeknek a tapasztalataimat, és az új receptjeimet.
TörlésGratulálok a csodás évfordulóhoz! Köszönöm a fáradhatatlan munkádat, remélem, sokáig maradhatok továbbra is a rajongód. 🤗🤗❤️❤️
VálaszTörlésKedves Sylvia, nagyon köszönöm a gratulációt, és a kedves szavakat! Süssünk-főzzünk még sokáig együtt, és továbbra is örömmel készítsük el egymás receptjeit.
TörlésGratulálok és boldog blogszületésnapot kívánok ! További sok sikert és jó egészséget a következő évekre hogy tudjuk csodálni a finomságaidat mi is!
VálaszTörlésKedves Éva, nagyon köszönöm a gratulációt, és a kedves szavaidat! Köszönöm hogy rendszeresen benézel hozzám, mint már Nálad is megbeszéltük, nagyon kevesen maradtunk a régi blogosok közül, akik még követik egymás tevékenykedését. Ezért is nagyon örülök a hozzászólásaidnak.
TörlésKicsit megkésve, de szívből gratulálok és köszönöm, hogy vagy nekünk! :-)
VálaszTörlésNagyon köszönöm a gratulációt, és a kedves szavaidat.
Törlés