A csirkehúst igencsak kedveljük, és sokszor a tányérunkra
kerül a belőle készített finomság. Persze azért nem mindegy hogy éppen milyen
minőségű alapanyag áll a rendelkezésemre, mert finom ételt csakis kiváló
minőségű csirkehúsból lehet készíteni. Én pl. a Gallus „A mi csirkénk” emblémával
ellátott, kiváló minőségű csirkehúst választom a legszívesebben, és ajánlom
mindenkinek, ha egy–egy finom, és ízletes ételt szeretne készíteni, és
feltálalni a családja számára.
Mivel a „A mi csirkénk” emblémával ellátott termékek a
minőségről szólnak, ezért aztán nagyon
megtisztelő volt számomra amikor felkértek, hogy a Gallus Kft honlapján a receptajánlóban az általam
készített, vagyis a Gizi-receptjei csirkés ételek receptjei jelenjenek meg. Ezzel is ötletet adva az
ebéd, vagy éppen a vacsora elkészítéséhez.
Szlogenjük pedig:
„A mi csirkénk-garantáltan jólnevelt!”
A Gallus Baromfitenyésztő és
Keltető Kft. 1991. szeptember 1-jén kezdte meg tevékenységét,
és azóta is száz százalékban magyar családi tulajdonban van. 2018-ban a Gallust
már hatodik alkalommal találta a 24 tagú független szakemberekből álló
bizottság érdemesnek a Business Superbrands védjegy viselésére. A
Gallus-csoport 2014-ben lépett a piacra „A mi csirkénk” branddel, amely
a fogyasztó számára garantálja a minőségi magyar csirkehúst. Termékeikkel Mi
vásárlók is naponta találkozhatunk a nagyobb üzletláncok hűtőpultjaiban, mint
pl. a Spar és Interspar, valamint a Lidl és a saját mintaboltjaikban.
(Szombathely, Győr, Pápa…..)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése