2009. március 2., hétfő

Barátságos angyalok!

Nagy öröm ért ma amikor benéztem ide. Mian csalogató szavai fogadtak, melyben hívott látogassak el hozzá. Gyorsan mentem és benéztem, mert nagyon kíváncsivá tett. Végig olvastam, és megtaláltam az én nevemet is azok között akikre ilyen kedvesen gondolt. Köszönöm neked Mian!!! Barátságok itt is köthetők és még lehet sokkal szorosabb is a kötelék ilyen távolságból. Sok barátra találtam már a netten keresztül, és még a távolság sem akadály, sőt lehet így még sokkal meghittebb dolog. Igaz képen már láttuk egymást, de személyesen, csak pár baráttal találkoztam. De szerencsére egymás segítségére mindig számíthatunk.

Még egyszer nagyon köszön Mian!!!!

"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."
Most bizony nagy gondban vagyok, mert még nincs sok olyan ismerősöm akinek blogja van, de nagyon sok blogba járok, és bizony ott fogok megtisztelni ismeretlen ismerősöket. Szeretném ha mind a nyolcan elfogadnák a barátságomat. Köszönöm nekik előre is.


Ildikónak
Bogcsikának
Erikának
Aranynak
JD konyhája
Csongi konyhája
Ízletes-Falatok
Gondolatok

8 megjegyzés:

  1. Kedves Gizi!
    Köszönöm a megtisztelő szavakat. :) Meghatott, hogy így ismeretlenül is a választottjaid között vagyok, remélem ezentúl is gyakran benézel hozzám.
    Örülök, hogy csatlakoztál a gasztrobloggerek közé, jövök én is Hozzád!
    Üdv. Dóri

    VálaszTörlés
  2. Kedves Dóri!
    Nagyon köszönöm hogy elfogadod tőlem ezt a barátságot. Ezután is benézek hozzád redszeresen, és téged is szívesen látlak. Üdvözöllek itt nálam: Gizi

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gizike köszönöm szépem a levelet meg hogy gondoltál rám is. puszi Heni

    VálaszTörlés
  4. Gizi!
    Annyira aranyos vagy!
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Heni!
    Köszönöm hogy így ismeretlenül is elfogadtad tőlem. És hogy rendszeresen jössz majd, én is megyek hozzád továbbra is. Puszi gizi

    VálaszTörlés
  6. Bogcsika!

    Örülök hogy te is elfogadtad, és tovább is küldted. Köszönöm puszi Gizi

    VálaszTörlés
  7. Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám! Örülök, hogy tetszik az oldalam, a Tiéd is tetszik Nekem, épp tegnap böngésztem át:)Ki is néztem több ételt, amit biztosan el fogok készíteni.

    VálaszTörlés
  8. Csongi!
    Köszönöm hogy elfogadtad, és örülök hogy tetszenek a receptjeim. Már ezekért a szavakért is megérte lejegyezni őket. Én is szívesen nézelődöm nálad. Puszi Gizi

    VálaszTörlés