2009. április 15., szerda

Töltött zsemle

Ezt a virslivel töltött zsemlét, csak azért készítettem ma el, mert megszóltak az egyik honlapon hogy csak virslis ételt tudok készíteni, mert az olcsó. Megtehetném hogy akár napi szinten lazacot, vagy akár kaviárt egyek, de nem teszem! Igen én szeretem a virslit, és ennek semmi köze a spóroláshoz. A sok pizza helyett ajánlom a tisztelt emberkéknek akik a megjegyzésükkel illetnek, mert valóban finom. Különben pedig a számtalan receptem mellet, szerintem igen elenyésző számban található virslivel készült étel.

2 db zsemle
2 db VIRSLI
2 db főtt tojás
5 dk sajt
tejföl
őrölt bors
margarin

A zsemlék tetejét levágni és a belsejét kicsipkedni.
A tojást , a sajtot és a VIRSLIT apró kockára vágni. Egy tálba tenni a kicsipkedett zsemlével. Ízlés szerint fűszerezni, és annyi tejfölt adni hozzá, hogy könnyű masszát kapjunk.
A zsemlék karimáját, és a levágott kalapját margarinnal megkenni. A zsemlék belsejét megtölteni a fűszerezett masszával, majd ráhelyezni a tetejét.
Előmelegített sütőben, szép pirosra sütni. Nagyon finom ropogós lesz. Salátával, retekkel, paradicsommal, vagy paprikával kitűnő!!

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jól tetted, mert finomak a virslivel készült ételek, és én inkább a virsli, mint a tojásleves, mert azt soha nem szerettem. mindig jobb a lapod.
    Gratula. puszi Erika

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Erika!

    Én is így gondolom, és nem érdekel mások véleménye mert tudom csak az irigység beszél bellölük.
    Puszi Gizi

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Szilveszter után van, és a nyakamon maradt másfél kg virsli. Így én kifejezetten örülök, hogy találtam virsliből készíthető ötleteket.
    Köszönöm szépen.

    Zsuzsa.

    VálaszTörlés
  4. Gizám!
    Ne törődj a hülyékkel,mióta szégyen spórolni? Vagy diétázni? Klassz az oldalad
    virslistül,bodzalekvárostul!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zsókám, nagyon köszönöm!!! Akkor nagyon pipa voltam arra a bagázsra, ezért írtam le így. Ez egy csoportosulás, és többnek van blogja. Örülök hogy annak idején kiváltam közülük.:)A virslit meg azóta is nagyon szeretem, és sokszor készül belőle étel.

      Törlés