2011. szeptember 25., vasárnap

Sütőtökös recept ajánló!!!


Itt van az ősz, és ezzel egy időbe megjelent a zöldségesnél az egyik nagy kedvencem a sütőtök. Nemcsak megsütve, de levesként elkészítve, vagy éppen süteményekbe belesütve is nagyon szeretem. Az eddig elkészített finomságokból állítottam össze egy kis ízelítőt, a többi recept pedig itt megtalálható. Mindegyik nagyon finom, így bátran merem ajánlani mindenkinek. Én magam pedig megpróbálok új recepteket kipróbálni, és természetesen azokat is megosztani veletek. Addig is jó nézelődést, és sok sikert a receptek elkészítéséhez.






















Végül pedig egyik nagy kedvencem!!!  Sütőtökös rolád mascarponés krémmel

12 megjegyzés:

  1. Mind mind csodás, sok jó ötletet adtál, apum most hozott haza 3 óriási csodaszép sütőtököt, holnap lefotózom őket.

    VálaszTörlés
  2. Sütőtök torta néz ki! Egy szép hét!
    Minden készen nézel fantasztikus!
    Kiss!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta mind. Sütőtökkrémlevest tervezek készíteni hamarosan. Naranccsal megbolondítva isteni lehet. :)))

    VálaszTörlés
  4. Még soha nem ettem sütőtökből akármit is? Nagyon jól néznek ki nekem különösen ez az utolsó tetszik.Szívesen kipróbálnám, csak szerintem úgy kell majd sütnöm hogy ne lássa a férjuram miből csinálom!:))

    VálaszTörlés
  5. Mindegyik fantasztikus, köszi, hogy feltetted:) Bevallom én még sosem készítettem semmit sütőtökből, de most teszek majd egy próbát:)

    VálaszTörlés
  6. Kati!
    Köszönöm!! Három tökből aztán lehet finomságokat készíteni. Én ma vettem megint, nem vagyok olyan szerencsés mint Te, hogy saját legyen.:)

    VálaszTörlés
  7. Maya!

    Vă mulţumesc foarte mult!

    Vă doresc o săptămână frumoasă.

    pupici

    VálaszTörlés
  8. Petra!
    Köszönöm!!! Nagyon finom a leves, én már többször megfőztem. Van egy kókuszos-sütőtöklevesem az is finom, érdemes kipróbálni.:)

    VálaszTörlés
  9. Éva!
    Szerintem nyugodtan próbáld ki, sőt ha más blogba találsz kedvedre való receptet azt is. A sütőtök nagyon finom az ételekbe. Na persze, ha kell lopva tedd bele, szerintem ízleni fog a férjuradnak is. Majd ráérsz elárulni neki utólag.:)

    VálaszTörlés
  10. trollanyu!
    Nagyon köszönöm, és nyugodtan próbálkozzál csak a sütőtökkel, meglátod neked is ízleni fog. Régebben én se tudtam volna elképzelni máshogyan csakis sütve, de örülök hogy kipróbáltam.:)

    VálaszTörlés