2011. szeptember 1., csütörtök

Újra itthon!!!



Végre újra itthon, vagy inkább azt mondanám, sajnos újra itthon. Az idei nyárra betervezett programjaink nagy részéről sajnos a cudar időjárásnak köszönhetően le kellett mondanunk. Már csakis abban bízhattam, hogy a Horvátországi nyaralásunk alatt nem fog esni az eső, és jó idő lesz. Szerencsére most kedvezett az időjárás, tombolt a kánikula a sokszor 40 fok körüli hőmérséklettel, és a kellemesen langyos tengerrel. Sokat pihentem, és bevallom sokszor órákig ki se jöttem a vízből.(pancsikoltam mint egy gyerek:))) Párnapra még szükségem van ahhoz, hogy visszazökkenjek a régi megszokott kis életembe, és újra belevessem magam a sütkérezésbe-főzőcskézésbe. Addig is receptek helyett, hoztam néhány képet a csodaszépen kéklő tengerről.









16 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ismét olvashatjuk majd a jobbnál -jobb receptjeidet! Természetesen kivárjuk, amíg visszazökkensz! :)))
    Nagyon szép a tenger is a fotókon, és persze csodálatosak a helyek , ahol jártatok! Én , személy szerint , díjaznám, ha láthatnék még fotókat ! :)
    Az is nagyon jó, hogy kipihented magad, nekem ez sajnos nem jött össze idén nyáron sem! De majd legközelebb! :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép képek,feldobott ezen a borús reggelen, nagyon várom az uj recepteket Én is ...közben böngésztem a régieket és el is készitettem egyet-kettöt!

    VálaszTörlés
  3. Most nagyon irigyellek! :) Merre jártatok? Nagyon szép a tenger.

    VálaszTörlés
  4. Ó, csodás horvát tengerpartok!! Várjuk az élményekkel teli beszámolót ;-)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű táj!!! Örülök, hogy kipihented magad, várom az új recepteket :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű helyeken jártatok. Milyen csinos vagy

    VálaszTörlés
  7. Örülök hogy megint itt vagy körünkben, hiányoztál. Gondolom neked mi nem annyira, de ez természetes! Nagyon szép helyeken voltatok, szép tájakon.Gondolom sok fényképet csináltál? Aklimatizálódjál még egy kicsikét, aztán hajrá!:-))

    VálaszTörlés
  8. Azért nagyon jó, hogy itthon vagytok, de gondolom fájó szívvel hagytátok ott az égszínkék tengert. Gyönyörű fotókat hoztál. Most még csak pihengess, de azért majd jöhetnek a jó kis inycsiklandó receptek is :)

    VálaszTörlés
  9. Marika!
    Nagyon köszönöm, és ígérem hamarosan lesznek még képek a nyaralásról.:)

    VálaszTörlés
  10. Vanocska!
    Örülök hogy sikerült kicsit jobb kedvre deríteni a képekkel. Azt pedig köszönöm, hogy elkészíted a receptjeimet.:)

    VálaszTörlés
  11. Tücsök Bogár!
    Zadarba voltunk a barátainknál. 6 évvel ezelőtt szálltunk meg náluk először és a barátságunk akkor kezdődött. A tengert még ilyen szépnek soha nem láttam, teljesen lenyűgözött.:)

    VálaszTörlés
  12. Anazar!
    Köszönöm, valóban csodálatos a tengerpart és legszívesebben haza se jöttem volna.

    VálaszTörlés
  13. Vicuska!
    Hamarosan összeszedem magam és nekilátok a receptek gyártásának, de olyan nehéz visszaállni a hétköznapokra.:)

    VálaszTörlés
  14. Bianka!
    Köszönöm!! Na én azért nem vagyok elégedett magammal, főleg a következő bejegyzésnél látható képpel vagyok nagyon elégedetlen magammal.:((

    VálaszTörlés
  15. Éva!
    Bizony Ti is hiányoztatok nekem, és emlegettelek is benneteket. Egyszer be is lestem a blogokba, de megfogadtam hogy nyaralás alatt, nincs netezés és ezt sikerült is betartanom.:)

    VálaszTörlés
  16. Viki!
    Bizony igazad van, fájó szívvel jöttünk haza, de azért már nagyon jó itthon lenni. Igaz főzni még egy értelmeset nem főztem, de muszáj lesz összeszedni már magamat.:)

    VálaszTörlés