2011. szeptember 2., péntek

Kirándulás Erikával.



Erikával több évvel ezelőtt ismerkedtünk meg egy beszélgetős oldalon, és azóta is tart a barátságunk. Ő Hollandiában él, így nem is mertük remélni, hogy valaha személyesen is találkozhatunk majd. Nagy volt az örömünk tavaly nyáron, amikor hazalátogatott, és egy pár órát együtt tölthettünk. Már akkor elhatároztuk, hogy idén nyáron Budapesten töltünk el közösen egy napot. Ma végre elérkezett ez az idő, és nagy örömömre (örömünkre) újra találkoztunk, és egy csodálatos napot töltöttünk el a Budai-várban. Az időjárás is kegyes volt és kedvezett a kirándulásunkhoz. Kényelmesen sétálgatva, gyönyörködve a látottakban, jól kibeszélgettük magunkat. Sajnos most egy évet megint várni kell a következő találkozóig, de addig is a képeket nézegetve emlékezek vissza az együtt töltött időre.










8 megjegyzés:

  1. De jó lehetett nektek, szívesen ott lettem volna veletek, bár lehet hogy nem bírtam volna a tempót! Erikával skypon már beszélgettem én is kedves közvetlen.Csinik vagytok a képen!:-)

    VálaszTörlés
  2. Kellemes találkozás volt! Ha előre szólsz, hármasban is mászkálhattunk volna, talán majd legközelebb :)

    VálaszTörlés
  3. Az internet korlátlan lehetőségeket biztosít! Nélküle talán sose ismertétek volna meg egymást, így pedig mindkettőtöknek egy baráttal több lett.
    még sok ilyen közös kirándulást kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Éva!
    Biztosan bírtad volna az ütemet, mert csak sétálgattunk. Szerencsére nem volt nagy meleg, és sajnos gyorsan elszaladt az idő.:)

    VálaszTörlés
  5. Vicuska!
    ÓÓÓÓ, nem is gondoltam volna hogy esetleg bárki is csatlakozna hozzánk. Ígérem, jövőre ha sikerül megint összehozni egy találkozót, szólni fogok előre.:)

    VálaszTörlés
  6. Marisz57!
    Nagyon köszönöm!! Biztosan soha nem találkoztunk volna, de így igazi barátnők lettünk. Sajnos csak évente egyszer találkozunk személyesen, de a net segítségével, naponta kapcsolatba vagyunk.:)

    VálaszTörlés
  7. Én is kb 3 hete sétálgattam a párommal ezen a csodás helyen. Ugye milyen barátságokat lehet kötni a neten is.

    VálaszTörlés
  8. Kati!
    Csodaszép valóban. Utoljára még iskolásként jártunk ott, most viszont Erikáékkal gyönyörködtünk benne. Nagyon örülök, hogy Erikával összehozott a net, igazi jó barátnők lettünk.:)

    VálaszTörlés