2014. december 1., hétfő

Kalácssütő receptverseny ajándékai.




A Sütéshez Főzéshez Ötletek kalácssütő receptversenyt hirdetett meg a Facebook  oldalán melyre én is beneveztem a "Sütőtökös-kakaós kalács" receptemmel. Mivel igen ritkán sütök kalácsot, így kicsit félve fogtam hozzá. Viszont ezt a kalácsot már régebben készülök megsütni, így éppen adott volt a remek alkalom. A kalács nagyon finom, így már ezért is megérte megsütni, na meg azért is mert a receptem tetszést aratott a versenyt meghirdetett Facebook oldalon.  Boldog voltam, amikor megkaptam az értesítést, hogy az egyik ajándékcsomagot melyet a SütniFőzni.hu webshop ajánlott fel, én nyertem meg. Az ajándékcsomag pedig számomra igazán hasznos ajándékokat rejtett, melyek a karácsonyi sütkérezésben nagy segítségemre lesznek.

Nagyon köszönöm a Sütéshez Főzéshez Ötletek csapatának ezeket a szép, és hasznos ajándékokat!!!!

A SütniFőzni.hu webshop oldalát pedig mindenkinek a figyelmébe ajánlanám, mert sok szép, és haszon konyhai felszerelési tárgyak, kiegészítők, és ajándéktárgyak találhatóak, és megvásárolhatóak, igen nagy választékban.


A kalácsreceptet pedig a "Sütőtökös-kakaós kalács" linkre kattintva elolvashatják mindazok, aki esetleg szintén kedvet kaptak a kalácssütéshez.









1 megjegyzés: