2022. december 5., hétfő

Karácsonyi receptajánló.... aprósütemények, kekszek.....

Az ünnepi asztalról nem hiányozhat egy-egy finom aprósütemény, keksz... melyeket az ünnep előtt már egy-két héttel előbb megsüthetünk, majd száraz, hűvös helyen tárolva, még finomabbak, ízletesebbek lesznek. Összeválogattam a kedvenc receptjeimből egy csokorra valót, ezzel is ötleteket adva a sütéshez. A válogatásban vannak egyszerűen elkészíthető, és kissé több időt igénylő aprósütemények, és cukorbetegeknek valók is, de egyben azért megegyeznek, hogy mindegyik nagyon finom.

 

A receptek a képek alatti linkre kattintva elérhetőek, olvashatóak!

 


 Hópuszedli

 


 

Fahéjas-mogyorós csillag

 


 

 Mézes puszedli

 


HabkarikaPreckedli (diós linzer)IslerCsodakifliPreckedli (diós linzer) cukorbetegeknekÁfonyás-csokoládés kekszLekváros hüvelykujj cukorbetegeknekMézeskalácsPuncskarikaGlutén és cukormentes linzerBounty golyóNon plus ultraZserbógolyóCsokis-lekváros kekszDuplán kókuszos kekszPuncsgolyóVaníliás karikaMonte Carlo kekszBarackKókuszos-dióhabos csigaMarcipános keksz


4 megjegyzés:

 1. Nagyon szuper kínálat, nem is tudnék választani belőle, mindet meg kéne kóstolni! 😄.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm Katikám! Bizony én is végig tudnám kóstolni.... :)

   Törlés
 2. Nagyszerű kínálat! Azt a preckedlit el is fogom készíteni cukormentesen. Most sajnos ki kellett pakolnunk a konyhát, de ha kész leszünk, hozzálátok a sütéshez.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm Ani! A gyönyörű új konyhádban öröm lesz majd a sütés! Nagyon finom volt a cukormentes változat, karácsonyra én is megsütöm.

   Törlés