2022. december 9., péntek

Megjelent a "Receptsarok 2022" melyben több receptem is megtalálható!

 


A Tudomány Kiadó az előző évekhez hasonlóan idén is kiadta a "RECEPTSAROK 2022" kiadványt.

A Receptsarok 2022-es kiadvány az előző évekhez hasonlóan idén is sok-sok remek receptet tartalmaz, így ha szeretnél a megjelent receptek között válogatni, egyet-egyet elkészíteni, nincs más dolgod, mint felkeresni a Tudomány Kiadó oldalát, és megrendelni, esetleg a kiadványt forgalmazó gyógyszertárban megvásárolni. A kiadványban megjelenő receptek dietetikus kontroll után, a tápértékek feltüntetésével jelentek meg. 

 

A kiadvány az alábbi linkre kattintva rendelhető meg!👇

RECEPTSAROK 2022

 

  A kiadvány mottója:

 "Ajánljuk kiadványunkat a diabéteszeseknek, a fogyni vágyóknak, illetve mindenkinek, aki egyszerűen csak egészségesen szeretne táplálkozni!" 


A "RECEPTSAROK 2022" mellett megrendelhető még a "CEOSZ RECEPTNAPTÁR 2023" is, melyekkel a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával megajándékozhatjuk egy-egy diabéteszes családtagunkat.

Amennyiben bárki szívesen megvásárolná a falinaptárat, nem kell mást tenni csak fel kell keresni a "Tudomány kiadó" oldalát, ahol meg tudja rendelni, akár több példányban is.

 

 A falinaptár az alábbi linkre kattintva rendelhető meg!👇

CEOSZ RECEPTNAPTÁR 2023


Az előző évekhez hasonlóan idén is több receptem (pontosan 14 recept) jelent meg a kiadványban melyek az egészséges életmód jegyében készültek. Nagyon boldog vagyok, és igazán megtisztelő számomra ez a bizalom a szerkesztők részéről.

A kiadványban is szeretnék ötletet adni egy-egy egészséges ebéd, vagy éppen vacsora elkészítéséhez a bevált, és kipróbált receptjeimmel.


Íme a Receptsarok 2022 kiadványban megjelent receptjeimről készült fotómontázs:

 


 

 


2 megjegyzés: