2016. augusztus 5., péntek

Receptjeim a megújult helyi újságban.


Nagy megtiszteltetés ért nemrégiben, mivel megkeresett Kozmér Amanda a helyi újság felelős szerkesztője, és felkért hogy vállaljam el a "Gasztronómia" rovat vezetését. Nagy örömmel tettem eleget a kérésének, így a jövőben hónapról-hónapra új recepttel jelenik meg az újság. Nagyon megtisztelő volt számomra már a felkérés is, annak pedig nagyon megörültem, hogy a nevem említésre került a bevezetőben, sőt még a szerkesztői munkatársak között is olvasható.

Ezúton is szeretném megköszönni Amandának a felkérést, és további sok sikert kívánok a munkájához.




Huszonöt év után újult meg a helyi lap melyet eddig is szívesen lapozgattam, mostantól viszont az adott hónap, éppen  aktuális receptjeivel szeretnék ötleteket adni a háziasszonyoknak, hogy éppen mi is készüljön ebédre vagy éppen vacsorára.


Az első számban megjelent recept pedig a  "Bazsalikomos húsgombóc tejszínes cukkinivel és metélt tésztával". Abban pedig csak reménykedni tudok, hogy a T.olvasók figyelmét sikerült felkeltemen ezzel az egyszerű, ám igen finom fogással.





2 megjegyzés: