2013. május 2., csütörtök

Vendég voltam a NoSalty Gasztroblogger rovatában!!!

 Tejszínes-zöldborsós lazac.


A napokban a NoSalty kedves meghívásnak köszönhetően, mint vendégblogger, megjelent egy receptem, egy rövidke cikk kíséretében a "Gasztroblogger" rovatban.
Örömmel tettem eleget a felkérésnek, melyet ezúton is szeretnék megköszönni a szerkesztőknek.

Mivel elég sokat hallani mostanában arról, hogy milyen kevés halat fogyasztunk mi magyarok, így én egy Tejszínes-zöldborsós lazacot készítettem melynek receptjét csakis a NoSalty-n olvashatjátok el.  A cikk, és a recept a NoSalty.hu Gasztroblogger rovatában megtalálható.



5 megjegyzés:

  1. Gizike drága! Örvendek hogy vendég blogger lettél...át is fogok nézni. Örvendek hogy nálatok is bejött ez a divat. Nálam még nem hiszem hogy volt egy vendég blogger, de én már voltam egy-pár más bloggernél!
    Puszillak

    VálaszTörlés
  2. Vissza jöttem...Gratulálok, igazán büszke vagyok, hogy nem is csak egy egyszerü blognál lettél vendég, hanem egy gasztró Weboldalnál...ez valami fantasztikus eredmény. Guszta és finom a lazac recepted, és persze a fotók is szenzációsak, mint mindig! Puszillak

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok,hogy csináltad ? Felkértek rá?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zsuzsa! Igen, felkértek rá. Levélben kerestek meg, és én boldogan mondtam igent. :)

      Törlés