2011. április 22., péntek

Meglepetés ajándék a Fűszerkuckóból!!!


A napokban egy igen nagy meglepetés, és egyben óriási öröm ért. Levelet kaptam Tóth Gábor cégvezetőtől a FŰSZERÁRUHÁZ-ból, melyben felajánlott nekem egy MEGLEPETÉS csomagot, amennyiben elfogadom. A csomag tartalma pedig az üzletükben megvásárolható fűszerkeverékekből összeállított mintákból állna. Természetesen nagy örömmel elfogadtam ezt a kedves ajándékot, és izgatottan vártam a megérkezését. A csomag megérkezett, és én kíváncsian bontottam ki, hogy vajon milyen fűszerkülönlegességeket rejt magába. Mindhárom keveréknek nagyon örültem, és már izgatottan várom, hogy minél előbb kipróbálhassam mindegyiket.

Nagyon köszönöm Tóth Gábornak, és a Fűszeráruház csapatának, hogy megtiszteltek, és megajándékoztak ezekkel a különleges fűszerekkel!!!!!

Ellátogattam a Fűszerkuckó Weboldalra, és rengeteg fűszerrel és sok érdekességgel találkoztam. Az árakat elnézve, nagyon elégedett vagyok a látottakkal, és mindenkinek csakis ajánlani tudom ennek az oldalnak a meglátogatását, tanulmányozását, sőt a vásárlásra is buzdítanék mindenkit.

12 megjegyzés:

  1. Nagyon rendes csapat ám! Egyszer jártam a boltjukban Kecskeméten és kb 200 forintra vásároltam (egy zacskó hibiszkuszvirágot) és úgy is adtak nekem ajándék fűszert (harissát)! Nagyon kedvelem őket, ha közel lennének gyakran benéznék hozzájuk! Neked meg kedves Gizi sok örömet a kipróbálásban, várjuk a recepteket! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is rendeltem már tőlük!Nagyon jók!

    VálaszTörlés
  3. Nekem épp a napokban jöttek meg a fűszerek amiket rendeltem Tőlük.Egyik nap rendeltem, másnap itt voltak.Te miket kaptál?Én csevapcsicsi, fűszerkeveréket, fokhagymásborsot, steak dekort Memphisi oldalas fűszerkeveréket rendeltem.
    Még sok fajta van amit ki szeretnék próbálni.

    VálaszTörlés
  4. Én is kaptam ajándékba 3 csomag fűszert tőlük, az egyiket már ki is próbáltam egy kacsamellsalihoz. Tényleg nagyon kedvesek!

    VálaszTörlés
  5. Colors in....!
    Köszönöm, és igyekezni fogok mindegyik fűszerrel valami finomságot készíteni. A nyáron én is meglátogatom az üzletet, mert nagyon kíváncsivá tett a kínálatuk. Igaz mi is elég messze lakunk.:)

    VálaszTörlés
  6. Kriszta!
    Köszi, hogy megírtad, látom már sokan kipróbálták a fűszereiket.:)

    VálaszTörlés
  7. Nelli!
    Én Kacsasült, Marokkói csirke, és Indiai szárnyas fűszerkeveréket kaptam. Biztosan más így a fűszerek íze, mint amikor én kevergetem össze. Nézelődtem, és nekem is sokféle tetszik, ezért mindenképpen szeretnék elmenni és ott válogatni. Persze postán is hamar ideért.:)

    VálaszTörlés
  8. Erinacea!
    Ritka az ilyen manapság, hogy csak úgy ajándékba küldjenek bármit is. Ezért is örültem neki nagyon. Tényleg nagyon rendes csapat.:)

    VálaszTörlés
  9. Már nagyon várom a recepteket

    VálaszTörlés
  10. Bianka!
    Hamarosan lesznek receptek.:)

    VálaszTörlés
  11. Gizi ez szuper gratulálok!Ismerem a boltot.Sőt nemrégen eladót kerestek,nagy bánatomra nem én lettem a kiválasztott.Képzeld milyen jó lehet egy fűszer üzletben dolgozni.

    VálaszTörlés
  12. Nyanyus!
    Köszönöm!!! Milyen kicsi a világ, hát nagyon sajnálom hogy nem te lettél a kiválasztott. Biztosan nagyon szép lehet az üzlet, már abból gondolva amit a neten láttam belőle, ezért mindenképpen elfogok menni. Szuper lehet a sok fűszer között válogatni. Azért szorítok neked, hátha legközelebb TE legyél a szerencsés kiválasztott.:)

    VálaszTörlés