Végre beérett a sárgabarackom, így ma befőztem az első adag dzsemet!! Már alig vártam ezt a napot, de még álmomban sem gondoltam volna, hogy pont ma lesz ilyen meleg. Az idővel mit sem törődve nekifogtam a befőzésnek. Meleg az bizony volt rendesen, de az egyre megtelő üvegek ezt feledtették velem. Már a hűvösebb időre, és a sok finom süteményre tudtam csak gondolni. Most pedig már szépen ott sorakoznak a polcon, és várják a társaikat, aki szombaton követik őket. Akkor már nem dzsemesítővel készítem, hanem a régi jól bevált több órás kevergetős módszerrel. Így is finom, de annak azért mégis valahogy más az íze. Reménykedem hogy az időjárás akkor kegyesebb lesz hozzám.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmXd5dLbnZN68jn7Dwnu2y-_Uni8lI8RoQ-5ihWxIJMIhoT1WljLC6Z5sYX7xdmq-YfvwSn8i3sBtnK1s8SEFJK42iRYQ7cdtrENKbscviDiotE1bZ01dlMScHtCaFcGhUJkmjtbUoGSU0/s320/196..jpg)
Ma Dr.Oetker Dzsemfix Extra 2:1 dzsemesítővel készítettem el. A leírás szerint, betartva az utasításokat. Így sok időt spóroltam meg, és igazán finom lett a végeredmény.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése