2010. szeptember 3., péntek

Egy kis élménybeszámoló képekkel.


Csodálatos volt a nyaralásunk, az időjárás most a kegyeibe fogadott bennünket és élvezhettük a szikrázó napsütést. Egész idő alatt 35 fok környékén volt a hőmérséklet, a tenger pedig szinte langyos volt. Ki is használtunk minden percet a strandon fürdéssel és mint a gyerek, ki sem akartunk jönni a vízből. Persze azért egy hajókirándulásra is szakítottunk időt, és megnéztük Kornatit. Gyönyörű az odavezető út, de a táj és a kristálytiszta tenger, még annál is csodálatosabb. Esténként pedig szívesen tettünk egy sétát a Fórumba, fagylaltozással összekötve(Olyan finom fagyit itthon még sehol nem ettem, az adagok pedig óriásiak). A szokottnál sokkal több turista volt még, igaz idén kevesebb magyar hangot hallottunk mint az előző években. Ezt a pár képet szeretném megosztani minden látogatómmal, bővebb képes beszámoló pedig itt található.






6 megjegyzés:

  1. Jajj de jó volt nézni ezeket a képeket, szép emlékeket idézett :)
    Mi is voltunk anno a Kornati szigetes hajóúton, annál a sós tónál majdnem fel is lökött egy szamár :D
    Szóval még mindig hatalmas adagok a fagyik? Én mindig csak 1 gombóccal mertem kérni, mert az ott akkor volt, mint itthon 3 :D

    VálaszTörlés
  2. Hű micsoda képek, csodás nyaralás lehetett

    VálaszTörlés
  3. Jót nosztalgiáztam gyönyörű képeid láttán! Júliusban mi is voltunk Zadarban. Nagyon megkedveltem, egy kis ékszerdoboz az Adrián.

    VálaszTörlés
  4. Araniel!
    Szamár most nem volt (szerencsére)viszont a víz rettentő sós és kristálytiszta.
    A fagyiból én is csak 2 gombócot kérek, mert legalább 4-nek felel meg és még forró csokoládéba is mártják. Na most visszagondolva jó nagyot nyeltem.:)))

    VálaszTörlés
  5. Bianka!
    Köszönöm!! Csodálatos volt, és most jövő nyárig a képeket nézegetve epekedek.:)

    VálaszTörlés
  6. családi tűzhely!
    Akkor neked még frissek az emlékeid.Én is nagyon megkedveltem, pedig már sokfelé jártunk, mégis Zadar lett a kedvenc helyünk.

    VálaszTörlés