2010. január 9., szombat

Filmes játék!

Gasztroboszi és Ani hívott meg erre a játékra. Azt szeretnék megtudni, melyek azok a filmek amiket szívesen nézek. Nagyon sok ilyen van, és a témájuk is különböző. A hangulatomtól függő, hogy éppen milyen filmet szeretnék megnézni. És ugye a mai világban már bármikor, és bármit megnézhetünk amihez csak kedvünk van. Íme az én válogatásom, persze a teljesség igénye nélkül.

1. Micsoda nő.
Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével. Ez egy romantikus film. Egy fiatal lányról, aki prostiként keresi a kenyerét, és egy milliomosról akik egymásra találnak. Szerintem kicsit titkon mindenki ilyenről álmodik.

2. Bárányok hallgatnak.
Sir Anthony Hopkins főszereplésével. Egy pszichopata gyilkosról, aki éppen börtönben tölti mindennapjait és az FBI a segítségét kéri egy őt utánzó gyilkos felkutatásában. Az ő filmjeit egytől egyig szeretem, és szívesen nézem.

3. Remény rabjai.
Tim Robbins és Morgan Freeman főszereplésével készült film. Két gyilkosságért elítélt börtönbeli életéről, barátságáról, egyikük szökéséről. A végén pedig a szabad életben is számíthatnak egymásra.

4. Rettenthetetlen.
Mel Gibson főszereplésével.Ez egy történelmi film a XIII.sz. játszódik.Többéves távollét után tér vissza a hazájába, és ott kaotikus állapotokat talál. Hadsereggé kovácsolja az elfásult, meggyötört embereket. Végül mégis árulás áldozata lesz. Persze ebben a filmben is szerepel egy kis romantika. Az ő filmjeit is szívesen megnézem bármikor.

5. Üvegtigris.
Rudolf Péter és még több kiváló színész játszik ebben a filmben. 6 barát mindennapjait láthatjuk. Központi hely egy büfékocsi. Kicsit szétszórtak, kicsit lököttek és nagy terveket szeretnének megvalósítani.

Nagyon szeretem még a természet filmeket, a tudományos sorozatokat.

Szeretném megtudni, hogy Réka, Yasmine, és Kata milyen filmet néz a legszívesebben. Így most nekik adom tovább a kérdést.

8 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, már várakozik nálam ez a kérdés. Sort kerítek rá hamarosan :))

    VálaszTörlés
  2. Yasmine!
    Kíváncsian várom, te milyen filmeket szeretsz nézni.:)

    VálaszTörlés
  3. Köszi, hogy rám is gondoltál!!Csak 1-2 nap gondolkozási időt kérek, hogy össze tudjam szedni a gondolataim. puszi

    VálaszTörlés
  4. Réka!
    Persze hogy gondolkodhatsz rajta, én is napokig azt tettem!!:)

    VálaszTörlés
  5. Kiváló filmek mind egytől egyig. Ebben(is) csak egyet tudok érteni Veled. :-D

    VálaszTörlés
  6. Réka!
    Köszönöm, ma jó napom volt, sütött a nap és sétálni voltam a Duna parton.:)

    VálaszTörlés
  7. Ani!
    Látom ezek szerint, egyforma az ízlésünk!!:)

    VálaszTörlés