2018. február 27., kedd

Gizi-receptjei rovat a "Küldd el A Recepted" márciusi számában.
Megjelent a "Küldd el A RECEPTED!" 2018. márciusi lapszáma, melyben most is megtalálható a Gizi-Receptjei rovat. A receptújságban kizárólag olyan recepteket osztottam meg melyek egyszerűen, és gyorsan elkészíthetőek. Amennyiben kedvet kaptál a receptek elkészítéséhez, akkor nincs más dolgod, mint felkeresni a legközelebbi postát, esetleg egy hírlapárust, és megvásárolni a legfrissebb márciusi lapszámot.


 

2 megjegyzés:

 1. Kedves Gizike, nem tudtam hogy lehet kommentálni mostanában a blogokon, mivel alig látok kommenteket a régi kollegáimnál! Közel 2 évi szünet után, nem is tudtam hogyan jöhetnék vissza, annyi sok változások lettek. A Blogger már nem is adta a lehetőséget hogy követhessenek, mivel hogy a Google+ ami számit mostanában.

  Be szoktam kukucskálni hozzád és csodálkozni a sok különleges és fantasztikus finom receptjeidet megnézni. Gratulálok hogy megjellenek a receptjeid ebben a lapban, hiszen olyan gyönyörüen el van készitve a Krumpli levesed, a Kolbászos Tojás Pörkölt, és az a gyönyörü felforditott Narancs Tortád! Rá kattintottam, de nem jönnek be a receptek, ki szeretném próbálni a levest, és a tortát. Nálunk nem található finom kolbász itt Floridában, majd a tavasszal megyek Clevelandban és onnan hozok finom házi füstölt kolbászt! Puszillak, és ujra Gratulálok neked...jó egészséget kivánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Elizabeth, nagyon örülök hogy újra itt vagy, és nagyon köszönöm hogy benéztél hozzám. Én is néha benézek hozzád, és volt amikor írtam is kommentet a bejegyzésednél, de valami oknál fogva, sajnos nem jelent meg. Nekem is felajánlotta a blogger a Google+-t, de eddig kihagytam, mert nem szeretem a változtatásokat, de gondolom Te sem.

   Mostanában én is sokkal ritkábban teszek fel receptet, kicsit belefáradtam az eltelt 9 év alatt, és ráadásul nagy munkába vagyunk, teljesen felújítjuk a házat kívül és belül egyaránt, így nagyon sok a munka...

   Drága Elizabeth, már be is tettem a receptekhez tartozó linket, így már el tudod olvasni a recepteket. A leves egyszerű és finom, a torta pedig gluténmentes és persze az is finom volt.

   Jó egészséget kívánok drága Elisabeth, és nagyon örülök hogy írtál. Puszillak, és vigyázz magadra.

   Törlés