2017. november 23., csütörtök

Receptjeim megjelentek nyomtatott formában, a Receptsarok 5. kiadványában.





 A Tudományos Kiadó az előző évekhez hasonlóan idén is kiadta a Receptsarok 5. legújabb "konyhasarok receptgyűjtemény-sorozat 2017"-es kiadványát.


A diabetes.hu facebook oldalán meghirdetett "Kedvenc receptem" játékfelhívásra egészséges receptekkel lehetett nevezni, melyekből a szakmai zsűri válogatott. Ezután Vígné Sági Katalin dietetikus ellenőrizte a recepteket, mielőtt a kiadványban megjelenhettek.


Én is több recepttel neveztem idén is, és a Tisztelt Zsűri tagjai a beküldöttekből 20 receptemet ki is választott melyet ezúton is szeretnék megköszönni. (el sem akartam hinni, nagyon boldog vagyok) Nagyon boldog vagyok, hogy az én egyszerű receptjeim nemcsak a blogban, de nyomtatott formában is olvashatóak, ezzel is ötletet adva a receptgyűjtemény lapozgatása közben, az egészséges ebéd vagy éppen vacsora elkészítéséhez.

 "Ajánljuk kiadványunkat a diabéteszeseknek, a fogyni vágyóknak, illetve mindenkinek, aki egyszerűen csak egészségesen szeretne táplálkozni"


Íme a Receptsarok 5. kiadványában megjelent receptjeimről készült fotós válogatás




A Receptsarok 5. kiadványa sok-sok finom receptet tartalmaz idén is, így ha szeretnél a megjelent receptek között válogatni, egyet-egyet elkészíteni, nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintva felkeresni a boltot, és megrendelni.


2 megjegyzés: