2016. január 6., szerda

Receptjeim megjelentek a Receptsarok 3. kiadványában.




A tavalyi év vége felé a diabetes.hu   facebook oldalán "Kedvenc receptem" címmel játékfelhívást tettek közé, melyre egészséges receptekkel lehetett benevezni. Természetesen én is beküldtem pár receptet, majd izgatottan vártam az eredményhirdetést. Nemsokára meg is érkezett a levél, melyben arról értesítettek, hogy több receptem is megjelenik nyomtatásban a Receptsarok 3. kiadványában, és a T. Zsűri tagjai a receptekhez tartozó fotóimat külön díjjal jutalmazták. Nagyon boldog voltam, és ezúton is szeretném megköszönni a különdíjjal járó ajándékot.


"Ajánljuk kiadványunkat a diabéteszeseknek, a fogyni vágyóknak, illetve mindenkinek, aki egyszerűen csak egészségesen szeretne táplálkozni"


Íme a Receptsarok 3. kiadványában megjelent receptjeim linkjei, és a róluk készült fotók:




























8 megjegyzés:

  1. Hú, de nagyszerű! Gratulálok ötletes receptjeidhez! Néhányat feltétlenül ki fogok próbálni közülük. Kívánok neked további jó alkotókedvet, sok finomságot, szép fotókat és a munkád elismerését!

    VálaszTörlés
  2. Tiszta szívből gratulálok - nem csodálom, hogy tele lesz a receptjeiddel (ÉS a képeiddel) az újság, igazán gyönyörűek és ínycsiklandó minden ételed!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, guszták nagyon, amik megjelentek!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm Mindenkinek a gratulációt, és a kedves szavakat!!

    VálaszTörlés