2010. szeptember 3., péntek

Találkozó Kecskeméten!!!



Nyaralásunk lezárása képen, tegnap még elruccantunk Kecskemétre. Végre találkozhattam személyesen Erikával, akivel kb. 3 évvel ezelőtt futottunk össze itt a neten. Azóta minden nap váltunk egy pár szót, vagy üzenetet hagyunk egymásnak. Most végre sikerült összehozni egy személyes találkozót. Már alig vártam, és Erika éppen olyan mint azt elképzeltem. Rögtön az első pillanatban amikor megláttam (több ember között) tudtam hogy ő az. Párjával érkezett és egy kellemes délutánt töltöttünk el együtt. Jól kibeszélgettük magunkat és már tervezzük a jövő nyári találkozót, mely reméljük hosszabbra sikeredik majd. Mivel Hollandiában élnek, így egy nagyon szép ajándékkal lepett meg, kerámiából készült "fa" papuccsal. Itt is szeretném még egyszer megköszönni az ajándékot és azt a szép együtt töltött délutánt.







6 megjegyzés:

  1. Szép ajándékot kaptál!
    Örülök, hogy ismét itt vagy közöttünk!:))

    VálaszTörlés
  2. ÓÓÓ de jó, ilyen internetes ismeretség kapcsán barátkoztunk össze Diával :)
    Azóta már nyaralni is voltunk együtt

    VálaszTörlés
  3. De örülök, hogy tudtatok végre találkozni. Tudom, hogy régóta vártad már :-)

    VálaszTörlés
  4. Liza!
    Én is őrülök hogy végre itt lehetek veletek, már mindenki nagyon hiányzott.:)

    VálaszTörlés
  5. Bianka!
    Szerintem még szorosabb lett ettől a találkozótól a barátságunk, és jövőre hosszabb találkozót tervezünk.(remélem összejön)
    Szuper jól lehet nektek is, ha ilyen jól összebarátkoztatok.

    VálaszTörlés
  6. Ani!
    Nagyon boldog vagyok, és gondolom Erika is. Olyan volt a találkozónk mintha évek óta naponta találkoznák. Már tervezzük a jövőévi találkát. Bizakodom, hogy egyszer veletek is találkozom majd, imádnám a gyerek zsivajt.:)

    VálaszTörlés