2016. december 5., hétfő

Jófalat Séf receptverseny ünnepélyes nyereményátadás.


A Cukrom.hu és a Jófalat.hu közösen meghirdette a "Jófalat Séf Receptversenyt" melyre én is több receptemmel is beneveztem. A verseny alatt végig figyelemmel kísértem a beküldött jobbnál-jobb recepteket, és izgatottan vártam az eredményhirdetést. Végül elérkezett az eredményhirdetés, és boldogan olvastam a nevemet a nyertesek között. Nagyon örültem, és az örömöm még csak fokozódott amikor meghívót kaptam az ünnepélyes keretek között megrendezett díjátadóra. Örömmel mentem el, és nagyon jól éreztem magam. Többek között találkozhattam személyesen olyan kedves ismerősökkel akikkel eddig csak az interneten keresztül ismertük egymást, és most kedvünkre kibeszélgethettük magunkat. Öröm volt megismerni a Cukrom.hu és a Jófalat.hu vezetőit, munkatársait, és a játék szervezőjét. Nagyon köszönöm Nekik és a Szponzoroknak a sok-sok finomsággal teli ajándékcsomagot, a kellemes, családias hangulatban eltöltött délutánt.





6 megjegyzés:

  1. Gratulálok Gizi, egyszerűen fantasztikus vagy :-)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok,és sok sikert a továbbiakban!
    Kellemes Ünneoeket kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm!!

      Én is Kellemes Ünnepeket kívánok!

      Törlés
  3. Gratulàlok, kedves Gizi! Megérdemled, hiszen a receptjeid jobbnàl jobbak. Ezuton is köszönöm szépen, hogy megosztod velünk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves New Crystal! Nagyon köszönöm a gratulációt, és köszönöm hogy látogatod a blogomat. Nagyon sokat jelentenek nekem az ilyen visszajelzések. Még egyszer nagyon köszönöm!!!

      Törlés