2015. június 25., csütörtök

Egyik receptem megjelent a goodfood magazin júliusi számában!



Nagy megtiszteltetés ért a minap, ugyanis egyik receptem nyomtatásban is megjelent a júliusi goodfood  magazin hasábjain. Eddig is szívesen lapozgattam a magazint, ötletek gyűjtve a sütéshez-főzéshez, és több receptet (igaz sokszor kissé az ízlésemre alakítva) el is készítettem. Arra viszont soha nem gondoltam, hogy egyszer majd az én, egyszerű receptem is megjelenik a lapban.

A magazin lapozgatása közben többször is megakadt a szemem a "JÁTÉK" felhíváson, és először csak kacérkodtam a gondolattal, hogy én is benevezem az egyik receptemet, aztán el is vetettem a gondolatot. (gondolván, hogy mit is keresne az én egyszerű receptem egy ilyen híres magazinban) Végül mégis úgy döntöttem, hogy az esélytelenek nyugalmával elküldtem a receptemet. Akkor ért csak igazán meglepetés, amikor Ördögh Bálint főszerkesztő megkeresett levélben, gratulált és közölte a szenzációs hírt, miszerint az én receptemet, és saját készítésű fotómat választották ki, és jelenhet meg az "Olvasónk küldte" rovatban. Már a hír olvasásakor nagyon, de nagyon boldog voltam, most pedig hogy már a kezemben is tarthatom a magazint, ez az érzés csakis fokozódik.

Köszönöm Ördögh Bálint főszerkesztőnek, és a goodfood magazin egész Csapatának a megtiszteltetés!!!


A recept pedig nem más, mint egy egyszerű Quiche lorraine frittata, melyet a linkre kattintva elolvashat, és ha kedvet kap hozzá, el is készíthet mindenki.






13 megjegyzés:

  1. Szívből gratulálok, nagy öröm lehetett ez neked!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!! Megérdemelted, mert gyönyörűek a képeid és biztosan finomak is.

    VálaszTörlés
  3. Szívből gratulálok!! Megérdemled!!! <3

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok, abszolút megérdemelt a győzelem :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm Mindenkinek!!!

    VálaszTörlés
  6. ez aztán az elismerés, gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  7. Kedves Gizi!

    Jo tetted, hogy bekuldted a recepted, latod nem kell kishitunek lenni!
    Csak most talaltam ra a blogodra, igy elso latasra nagyon tetszik, szinvonalasak a recepjeid es jok a kepek. Maris kovetod lettem!

    Csak igy tovabb!
    Udv:
    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Andy!

      Nagyon köszönöm a kedves szavaidat, és azt is hogy a blog követője lettél!! Örülök hogy rám találtál, és reménykedem benne, hogy találsz kedvedre való recepteket.

      További jó nézelődést, és sütést-főzést kívánok!

      Üdvözlettel: Gizi

      Törlés
  8. Nagyon ügyes vagy, gratulálok. Még én is kedvet kaptam ehhez a recepthez, pedig nem is szeretem. Csak így tovább, sok sok ötletet merítek a receptjeidből.
    Szeretettel: Jakab Erzsi
    Bakancs és Fakanál blog

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Erzsi, nagyon köszönöm!! Örülök, ha tudok pár ötletet adni, és ez a frittata nagyon finom, mindenképpen megér egy próbát.

      Törlés
  9. Gizike, micsoda szenzációs magazin, és méghozzá angol neve van...most hallok erröl először, habár nagy tisztelet hogy egy ilyen szép FOOD magazinban megjelent egy fantasztikus finom recepted. Tiszta szivemböl gratulálok...puszillak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Elisabeth, nagyon köszönöm!! Pár évvel ezelőtt indult útjára ez a magazin a BBC GooodFood magyar megfelelője. Tavaly megjelent egy fotóm már benne, de recept nélkül. Most nagyon boldog vagyok, hogy a fotó mellé odakerült a recept is. Nagy megtiszteltetés ez számomra. Puszillak

      Törlés