2013. szeptember 18., szerda

Az Alfa Kertészet nyereményjátéka és a nyeremény átvétele.
Augusztus közepén játékot hirdetett az Alfa Kertészet a facebook oldalán, melyre én is több gyümölcsös receptemmel jelentkeztem.  A játék kiírása így hangzott:

"Játék! Nyerd meg saját testsúlyodat Alfás gyümölcsben!
Posztold ide az oldalunkra szilvából, őszibarackból vagy almából készült kedvenc ételed receptjét, valamint az elkészített ételről egy fotót. "

Telt múlt az idő, és a múlt héten megtörtén az eredményhirdetés.  Nagyon boldog voltam amikor a saját nevemet is olvashattam a nyertesek között. A napokban aztán felvettük Zitával a kapcsolatot, és néhány telefon után (sajnos nem sikerült a másik két nyertessel közös időpontot egyeztetnünk a nyeremény átvételére :)) ma személyesen átvehettem a testsúlyomnak megfelelő gyümölcsöt. Választani lehetett szilvát, őszibarackot, és almát. Én almát választottam, és nagyon örülök neki, mert kóstolás után megállapítottuk, hogy nagyon finom.

Igaz ez itt nem a reklám helye, de azért én szeretném megosztani mindenkivel!!!! Az Alfa Kertészet Gyümölcsöskertjében természetesen mindenki megvásárolhatja ezeket a gyümölcsöket, még kb. október közepéig, méghozzá igen kedvező áron.
A Kertészet címe pedig:  Tök-Újmajor és az alábbi linkre kattintva megtekinthető. Valamit a facebook oldalon követhető.Most pedig jöjjön néhány fotó a nyeremény átvételéről!!!!Itt még mosolyogtam, mert fogalmam nem volt mennyit mutat majd a mérleg nyelve. 
 Te jó ég, mennyi?????  Bizony annyi!!!!
 Mi is járhatna más a fejemben, mint hogy mennyi sok finomságot fogok ebből a rengeteg almából sütni-főzni.
Te is szeretnél néhány ládával??? Nem kell mást tenned mint ellátogatni az Alfa kertészet Gyümölcsöskertjébe.7 megjegyzés:

 1. Nagyon azuper, szívből gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok, várjuk az elkészült finomságokat :)

  VálaszTörlés
 3. Gizike, gratulálok a finom nyereményedhez! Micsoda fantasztikus ötlet finom gyümölcsöt nyerni. Evvel a rengeteg sok almával sok finomságokat fogsz sütni...jól választottál mert az alma tartalmasabb és továbbig fog frissen maradni. Puszillak


  Mielőtt el felejteném...köszönöm a kedves kommentededt, remélem jól vagy...irjál!

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok! Néha még jól is jön ugye, ha az ember lánya egy picikével több kg, mint amennyi szeretne lenni.:)))

  VálaszTörlés
 5. Ez igen, de gondolom, egy ládában olyan 8-9 kg alma volt??? :-D

  VálaszTörlés