2013. április 29., hétfő

A postás kétszer csengetett!!!



 Az elmúlt héten a postás kétszer is becsengetett hozzám, és mindkétszer átvehettem egy-egy ajándékcsomagot.

Március elején Tavaszváró Receptversenyt hirdetett meg a "Mindmegette.hu" az oldalán, melyre én is beneveztem több recepttel. A nevezéseket március 7. és április 7. között lehetett feltölteni, majd izgatottan várni, hogy a zsűri melyik két versenyző feltöltött receptjeit találja a legjobbnak. Bevallom izgatottan vártam az eredményhirdetést, és csakis reménykedni tudtam, hogy hátha pont én leszek az egyik szerencsés a versenyben indultak között. Aztán pár napra rá meg is érkezett az értesítés, melyben tudatták velem, hogy én vagyok az egyik szerencsés nyertes, és magaménak tudhatom az egyik Philips asztali grillsütőt. El sem tudom mondani milyen boldog voltam!!! Azóta már meg is érkezett, sőt ki is próbáltam, és nemcsak nagyon örülök, de nagyon elégedett is vagyok ezzel a remek kis grillezővel.

 Ezúton is szeretném megköszönni a tisztelt zsűrinek ezt a csodálatos ajándékot!!!






Még tavaly jelentkeztem a Vásárhelyi Bréda Kastély felhívására, melyben Hungarikum fotópályázatot hirdettek meg. Több ételfotóval is pályáztam, végül pedig a zsűri a "Szívünk Hungarikumai Kategóriában" a 3. helyezéssel jutalmazta a Kakaós csigáról készült fotómat. (eredményhirdetés itt megtekinthető) Nagyon boldog voltam, mert remélni sem mertem, hogy én is a szerencsés nyertesek egyike lehetek.
Aztán a napokban meg is érkezett az ajándékcsomag, amely ezt a csodaszép kézzel festett, Kalocsai mintás leveses tálat rejtette magában.

Ezúton is szeretném megköszönni ezt a csodaszép tálat a tisztelt zsűrinek!!!


11 megjegyzés:

  1. Gratulàlok, jó helyre kerültek az ajàndékok!

    VálaszTörlés
  2. Gizi! Szívből gratulálok a szép nyereményekhez!

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus ajándékok. Igazán megérdemelted.

    VálaszTörlés
  4. Évikém, gratulálok! Egy ilyen masina mindig jól jön! Használd egészséggel!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok, gyönyörű ajándékokat kaptál !!!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, használd őket egészséggel :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok kedves Gizi! Én is anno ezen a remek kakaós csiga recepteden keresztül találtalak meg! Szóval én is nyertem! :)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok a helyezéseidhez és a nyereményeidhez:)

    VálaszTörlés