2012. május 10., csütörtök

Ajándékokat kaptam.



Még április végén Colors in the Kitchen-nél jelentkeztem egy játékra, melynek nyereménye a Stahl magazin "Recept&rejtvény" különszáma volt. A sorsolásra abból az alkalomból került sor, hogy Ami két remek receptje is megjelent a magazinban, nyomtatott formában. Ezúton is Gratulálok!!! Nagyon megörültem amikor megtudtam, hogy én vagyok a szerencsés nyertes. A napokban meg is érkezett a csomag, melyben a magazin mellett, még egy csomag kókusz chips is megbújt. A magazint rögtön fellapoztam, és a receptek áttanulmányozása mellett (nagyon jó recepteket tartalmaz) hozzáláttam a keresztrejtvények megfejtéséhez is. A kókusz chipset pedig a hétvégéig nézegetem, akkor viszont valami finomságot készítek belőle.

Kedves Ami! Köszönöm, hogy részt vehettem a játékba, és köszönöm az ajándékokat !!!!





Ibcsi hirdetett meg egy játékot, melyre régi, hagyományos ételekkel lehetett nevezni. Megyék szerint kiválogatva, az éppen rá jellemző, egyszerű ételeket. Én erre a játékra egy olyan recepttel neveztem be, melyet az anyukámtól tanultam, és Heves megyéből származik. (Tejfölös gombócleves) Megtörtént a sorsolás, de a nyertes nem én lettem, vagyis részben többszörösen is nyertesnek mondhattam magam. Először is, sok remek recepttel lettem gazdagabb. Másodszor pedig Ibcsi minden résztvevőt megajándékozott az általa egy csokorba összegyűjtött recepteket tartalmazó, és kinyomtatott "Szakácskönyvecskével". Nemrégiben meg is érkezett a csomag, és örömmel lapozgattam végig.

Kedves Ibcsi, köszönöm az ajándék "Szakácskönyvecskét" és örömmel olvasgatom a jobbnál-jobb recepteket.


8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyereményekhez :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok az ajándékaidhoz! Használd egészséggel!

    VálaszTörlés
  3. Húúúú, de irigyellek most! Sokkal többet ér egy ilyen sk szakácskönyv, mint bármelyik másik a világon! Gratulálok a nyereményedhez! :)

    VálaszTörlés
  4. Szép ajándék, gratulálok. Használd egészséggel.

    VálaszTörlés
  5. Gratula a nyereményekhez:) Ibcsitől már én is nagyon várom a szakácskönyvecskét:)

    VálaszTörlés
  6. Nincs mit, örülök, hogy tetszik! :-))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon köszönöm mindenkinek!!! Nagyon jó így egybekötve olvasgatni a recepteket, és válogatni közülük.

    VálaszTörlés