2017. február 21., kedd

Két könyv, két elismerés....


A napokban kétszer is csengetett a postás, egy-egy ajándékcsomagot tartva a kezében. Nagy örömömre mindkettőben egy csodaszép könyv lapult. A Cookta "Nagy csokoládés könyv" tele van finomabbnál, finomabb sütemény és desszert receptekkel, melyeket Pinczel Orsolya saját kezűleg készített el, és Hámori Zsófia csodaszép fotókkal örökített meg. Nagy öröm volt számomra amikor megtudtam, hogy az általam készített, és a Cookta első receptversenyén "Aranykanál" díjjal jutalmazott Mogyorókrémes-csokoládétorta receptem is helyt kapott a könyvben. Sőt nem csak a recept, de még a "Főszerkesztői köszöntőben" is megemlítésre került.

Nagyon, nagyon köszönöm a Cookta.hu Csapatának, hogy megajándékoztak ezzel a csodaszép könyvvel!




 A könyvben a recept egy rövidke bevezetőszöveggel indul, melyet elolvasva, kicsit meg is hatódtam, és nagyon köszönöm az elismerő szavakat!

"Ez az igencsak összetett, de gondosan eltalált ízharmóniával rendelkező torta rögtön lenyűgözte zsűrinket, így boldogan ajándékoztuk meg a Cookta Aranykanál Díjjal, és osztjuk meg ezt a remek receptet."




A másik csomagban szintén egy remek szakácskönyv lapult, mellyel a Receptnek.hu oldalon meghirdetett receptversenyre beküldött receptjeim elismeréseként, ajándékozott meg a Tisztelt Zsűri. 

Nekik is nagyon, köszönöm, ezt a csodaszép könyvet, melyet örömmel lapozgatok!!!

A könyv Bernáth József receptjeit tartalmazza, sok-sok hasznos tanáccsal, és részletes fázisfotókkal ellátva, így megkönnyítve a receptek elkészítését. 




4 megjegyzés: