2014. november 1., szombat

Virágkonyha. (Halmos Mónika virágos szakácskönyve)




Augusztus elején megkeresett Halmos Mónika a Rózsakunyhó Alkotóműhelyből, hogy a hamarosan megjelenő "Virágkonyha" című szakácskönyvében szívesen megjelentettné a Bodzavirágos-szilvalekváros pite receptemet. Nagy megtiszteltetés volt ez számomra, és nagyon boldog voltam. Telt-múlt az idő, amikor is levelet kaptam Mónikától, melyben értesített arról, hogy október közepén megjelent a könyv. A napokban pedig megérkezett egy tiszteletpéldány, telis-tele remek receptekkel, és csodálatos fotókkal. Izgatottan bontottam ki a csomagot, majd gyorsan átlapozva először is a saját receptemet néztem meg, majd azután következett a többi recept is. Bevallom eddig a bodzavirágon kívül más virágot nem használtam fel a sütéshez, és a főzéshez, de a könyvben olyan remek receptek vannak, hogy alig várom hogy kitavaszodjon, és kinyíljanak a virágok.

Nagyon köszönöm Mónikának, hogy az én egyszerű receptem is bekerülhetett a könyvbe, és köszönöm a számomra küldött tiszteletpéldányt.

A könyvről, és Mónikáról részletesebben a www.rozsakunyho.hu oldalon olvashattok, ahol a "Virágkonyha" mellett az eddig megjelent könyvei meg is rendelhetőek.







A Bodzavirágos-szilvalekváros pite recept erre a linkre kattintva megtalálható, és kinyomtatható!!!!




Jó sütögetést kívánok mindenkinek!!

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok a vendégszerepléshez !
    Olyan klassz ez a recept, hogy szinte érzem a süti illatát. Jövőre az első bodzavirágokból már megvan, hogy mi készül :-)
    üdv
    Sylvia

    VálaszTörlés
  2. Gizike, gratulálok hogy szerepeltél ebben a gyönyörü szakács könyvben a finom recepteddel. Nem csak mindegy, mert amint láttam a Mónika nagyon kreativ a virág recepjeivel, és más könyvei is szerepelnek! Puszillak

    Itt a válasz a kommentedre, a tök konzervröl: Le másoltam az én blogomrol!
    Gizike, ezt a fajta tököt a konzervben, csak egy évben egyszer készitik, az pedig az ősz szezonján. Tök pürének hivják, Magyarul. Egész más mint a sütő tök, és nem annyira édes mint a másik. Remélem meg fogod találni az üzletben! Puszillak

    VálaszTörlés