2012. január 21., szombat

Hétvégi receptajánló!!! Szalagos fánk, túrófánk, csörögefánk, tarkadli.......


Ezen a hétvégén fánkrecepteket szeretnék ajánlani. Gondolom mindenki szereti a fánkot, és hagyományos szalagos fánkot, már sütött is. Nálunk nagy kedvenc, főleg finom házi baracklekvárral, de azért mellette a különböző fánkok is nagyon kedveltek. Ezekből szeretnék most néhányat ajánlani, és állíthatom egyik finomabb, mint a másik. Vannak olyan fánkok  melyek kicsit több időt igényelnek, ezért is ajánlom most a hétvégén, mert így több idő áll rendelkezésre a sütkérezésre. Mindenkinek szép hétvégét, és jó fánksütést kívánok.













































16 megjegyzés:

  1. Most aztán válogathatok a finomabbnál finomabb fánkok közül. Csodásak!

    VálaszTörlés
  2. Hű, micsoda fánksereg! Most csak virtuálisan választok...Hm, melyiket is? Persze, hogy bármelyiket! Mind finom! Ma megnéztem a Laptopkonyhán az egyik videódat, tök jókat kacarásztam. Sanyival nagyon egy húron pendültetek a humor hullámhosszán! Én majd februárban megyek....előre izgulok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kriszti köszi, és jó válogatást. Én most éppen mindet végig tudnám kóstolni.:)))
      Örülök hogy tetszett a videó, hát én nem vagyok magammal elragadtatva.:) Nem kell izgulni, meglátod észre sem fogod venni, hogy mennyien vannak körülötted, és vesz a kamera. Én úgy voltam vele, ha nem tetszik amit csinálok majd legfeljebb nem teszik fel a Laptopkonyha receptjei közé. Izgatottan várom a februárt, hogy legalább kicsit jobban megismerhesselek, még ha nem is személyesen találkozunk. Szorítok Neked, de biztos vagyok benne, hogy nagy sikered lesz és minden tökéletesre fog sikerülni.:)

      Törlés
  3. Nekem van ám kedvencem:) A csöröge! De olyan nincs amiből nem ennék meg egy jó nagy tállal... mármint ha a lelkiismeretem engedné és itt teremnének az asztalon. Az az ekler... mennyeien néz ki. És ugyan, melyik nem???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emi köszönöm!! A csöröge nekem is nagy kedvencem, na meg persze az összes többi. Most én is csak nézegetem őket, mert sajnos még diétáznom kell, de nagyon.:)

      Törlés
  4. Mindegyik fánkod nagyon guszta! Ejnye, de éhes lettem a látványtól!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marisz köszönöm!! Kapjál le gyorsan egy két fánkot!!:)

      Törlés
  5. Egyik jobb "ajánlat" a másiknál :) Ma narancstorta készült a konyhámban, de bizisten kedvem támadt holnap valamelyiket ezek közül elkészíteni, reggelig még van időm átgondolni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vicuska köszi, na én a narancstortával is kiegyeznék, biztosan finom krémes. Végül is nekiálltál ma fánkot sütni??:)

      Törlés
    2. Nem fért bele a mai napba :) Most jöttünk haza H. Molnár Magda festőnő kiállításának megnyitójáról (Kertesi Ingrid, a Magyar Állami Operaház magánékese is fellépett többek között zongorakísérettel- gyönyörű előadás volt). De holnap is van nap :D, majd referálok!

      Törlés
    3. Csodálatos napotok lehetett!!! Valóban holnap is lesz nap, és a fánksütés meg is vár. Itt nálunk is él egy festőművész nő, csodálatosak a képei, mindig megnézem, ha éppen itthon is kiálltja őket.

      Törlés
    4. Nagyon feltöltődtünk! Az egyik ajándékod is kapcsolódott valamelyest ehhez a témához :) én is festegetek.... Hogy hívják a művésznőt?

      Törlés
    5. Azóta is azon bánkódom hogy nem kaptam meg az ajándékodat, a drágalátós póstásnak köszönhetően.:(( Milyen képeket festesz, mutathatnál belőlük a blogba nekünk is néhányat.

      Nógrádi Katalinnak hívják, csodálatosan fest, több kitüntetést is kapott már. Gyerekként egymás mellett laktunk, sokat átjártam hozzájuk, mivel az öccsével egyidősek vagyunk. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ismerhetem. Belinkelem és ott megtudod nézni.

      http://www.kepafalon.hu/Nogradi_Katalin_festmenyek_mid_4536.html

      Törlés
  6. Todo esto luce exquisito buñuelos estupendos,la tercera foto se parece mucho a nuestros dulces llamados"calzones rotos"se preparan igual ,todo luce muy tentador,abrazos y abrazos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rosita! Muchas gracias! Cada donut es muy fino, se fríe, no se arrepentirá.

      En tercer lugar me kednecem la rosquilla. Me encanta, abrazos y abrazos.

      Törlés