2011. július 28., csütörtök

Kirándulás a békési duzzasztónál és Szarvason.




Az úgy kezdődött, hogy ezt a hetet a csodálatosan szép Ausztriában szerettük volna tölteni. Pihenni, kirándulni, beszippantani a kristálytiszta hegyi levegőt. Az elképzelés szép is volt, viszont az időjárás megint keresztülhúzta a számításainkat, így ebben az ősziesbe forduló nyárban, már útnak sem mertünk indulni. Elterveztük, majd itthon teszünk egy-két szép helyre kirándulást. A hét elején ez nem sikerült, de mi nem adtuk fel. Végül aztán mégiscsak kisütött a napocska és mi már indultunk is a Körös partjára. Igaz az örömünk nem tartott sokáig, mert a rossz idő megint csak fölénybe került velünk szembe. Viszont ez a kevéske idő is elég volt ahhoz, hogy egy jót kiránduljunk a békési duzzasztóhoz, belefért még egy jókora séta Szarvason, és Kecskemétet is feltérképeztük. Nagy sajnálatomra a "Fűszerház" éppen szabadság miatt zárva volt. Pedig nagyon szerettem volna személyesen is megköszönni a tőlük kapott ajándék csomagot, na meg persze kicsit vásárolgatni. (na de majd legközelebb reméljük nagyobb szerencsém lesz)


Most pedig íme néhány kép erről a nyúlfarknyi kis kiruccanásról.






Szarvasi Vízi Színház




8 megjegyzés:

  1. Sok szép helyen jártok, nagyon aktívak vagytok:)

    VálaszTörlés
  2. Csak a pontosság kedvéért: nem békési, hanem békésszentandrási duzzasztó. Békés egy kicsit arrébb van.

    VálaszTörlés
  3. trollanyu!
    Nagyon szeretek kirándulni és nyáron ha tehetjük, úton is vagyunk. Csodálatos helyek vannak Magyarországon.:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves G.N.!!!!

    Csak a pontosság kedvéért tudom hogy hol jártam!!!!! A BÉKÉSI DUZZASZTÓNÁL!!!!!!!!!

    Békésszentandráson is jártam már többször, ott nem csak duzzasztó van, hanem zsilipelés is. Csakis ajánlani tudom a békési duzzasztó megtekintését is.:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép helyeket néztetek meg.A kis falum melett suhantatok el.A Tisza
    híd után le kell kanyarodni és én ott lakom.

    VálaszTörlés
  6. Nyanyus!
    Köszi hogy megírtad, sokszor elmentünk már a kis falud mellett. Sőt egyszer még be is kanyarodtunk és kicsit nézelődtünk. Na legközelebb ha arra járok, majd menet közben integetek.

    VálaszTörlés
  7. Ne csak integess, állj is meg.Szívesen látnálak!

    VálaszTörlés
  8. Nyanyus!
    Nagyon köszönöm a meghívást, és elképzelhető hogy élek is vele legközelebb. Én is szívesen megismernélek személyesen is.:)

    VálaszTörlés