2012. április 28., szombat

Hétvégi receptajánló!!! Bográcsba készült ételek.
A hosszú hétvégének, na meg a csodálatos, napsütéses időnek köszönhetően, most néhány olyan ételt szeretnék ajánlani, melyeket kint a szabadban, bográcsban készíthetünk el. Így nemcsak a szikrázó napsütést élvezhetjük, hanem sok finomsággal is kényeztethetjük a családot. Hasonló bográcsban, és tárcsán készült receptek itt megtalálhatóak. Mindenkinek kellemes hétvégét, jó pihenést kívánok.
6 megjegyzés:

 1. Már évek óta nyúzom apát bográcsért, meg egy kialakított zugért a kertben, ahol tüzet gyújthatunk, eddig még nem jött össze, pedig imádnám a kinti főzést. Talán nemsokára összejön. Csoda finomságok készültek nálatok eddig!!! :))

  VálaszTörlés
 2. Jajj, te Gizike, ilyen finomságot utoljára Balaton Kenesén ettem 15 éve az unokatestvéreméknél. Bográcsban készitett finomságokat...de a tieid túl tesznek minden bográcsos ételelken. Imádom a gyönyörüséges pörköltet, a paprikás krumplit...már is korog a gyomrom, még csak dél előtt van itt, és még a kávét iszom. Gyönyörködök a az isteni finom ételeiden, és sopánkodok hogy nem tudom meg kostolni...sajnos!
  Puszillak,

  VálaszTörlés
 3. A marhapörkölt láttán nyeltem egy nagyot, aztán még egyszer, még egyszer...
  Jó ötlet a bográcsozás! Kellemes hétvégét! :))))

  VálaszTörlés
 4. Bármelyiket elfogadnám a hétvégére:)

  VálaszTörlés
 5. Mennyi mennyi finomság! Nálatok itt a bogrács meg grill szezon, nálunk meg... eső és hideg:( Addig meg csodálom a remekműveidet!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!!!

  Nagyon szeretek nyáron kint főzőcskézni, teljesen más íze van az ételnek,ha bográcsba készül. A képeket végignézve én is végigtudnám enni az egészet, de most marhapörköltet főztünk, és nagyon finom volt.:)

  VálaszTörlés