2022. november 30., szerda

CEOSZ 2023-as falinaptár.

 


A CEOSZ 2022-ben is meghirdette „A hagyományos magyar konyhába illeszkedő főétel” kategóriában a receptversenyét, melyre én is beneveztem a receptemmel.... A „Túrónudli vörösboros szilvaraguval”  amely a zsűri döntése alapján a 12 legjobb közé jutott, így megjelent a 2023-as falinaptárában. Nagyon boldog vagyok, és igen megtisztelő ez számomra. Az örömömet pedig még az is fokozta, hogy a naptár borítójára a receptemről készült fotó kerülhetett fel. 

A tizenkét recept egy-egy hónapot jelöl, és ad ötletet pontos receptleírással, és szép fotóval ellátva a háziasszonyoknak a finomabbnál, finomabb, és egészséges ételek elkészítéséhez. Ezzel is bizonyítva hogy lehet egészséges is az, ami finom! 

Az én receptem pl. "November" hónapnál található!

Amennyiben bárki szívesen megvásárolná a falinaptárat, nem kell mást tenni csak fel kell keresni a "Tudomány kiadó" oldalát, ahol meg tudja rendelni, akár több példányban is.


A megrendeléshez kattints az alábbi linkre!👇

CEOSZ RECEPTNAPTÁR 2023.


A "CEOSZ Ízműves Élménykonyha" pedig lehetőséget biztosít arra, hogy egy Főzőtanfolyam keretében bárki elsajátíthatja hogyan lehet úgy elkészíteni kedvenc receptjeit, hogy azok

  • valóban egészségesek – vagyis kevesebb kalóriát és szénhidrátot tartalmazzanak,
  • mégis ízletesek – vagyis az új módszerekkel is megőrizzék a régi ízeket,
  • és mindemellett még gusztusosak is legyenek – vagyis látványukban is ellenállhatatlanok.


A Főzőtanfolyamra az alábbi linkre kattintva lehet jelentkezni!👇

Ízműves Élménykonyha



6 megjegyzés:

  1. Szívből gratulálok kedves Éva! Méltán megérdemelted, hisz olyan szépek a képeid és jók a receptjeid! Ez tényleg nagy öröm lehetett, és hogy a borítójára is te kerültél, ez még nagyobb elismerés 😀.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katikám, nagyon köszönöm a gratulációt! Nagyon boldog voltam amikor megláttam hogy a borítón a túró nudliról készült fotó látható. Nagy megtiszteltetés ez számomra. :)

      Törlés
  2. Gratulálok! Nagyon finomat készítettél, és nagy dolog, hogy a címlapra került a fotó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ani! Nagyon köszönöm a gratulációt! Bevallom, meg is hatódtam a borító láttán, nagy megtiszteltetés ez nekem.

      Törlés
  3. Gratulálok! Nagyon színvonalas kis naptárnak látszik, szép a fotód !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Éva, nagyon köszönöm a gratulációt! Valóban agyon szép, és színvonalas naptár, megtiszteltetés hogy az én receptem is bekerülhetett.

      Törlés