2015. február 24., kedd

A 6. blogszületésnapi játék EREDMÉNYHIRDETÉSE!!!


Szeretném megköszönni mindazoknak akik velem együtt ünnepelték a blogom 6. születésnapját, és ebből az alkalomból gratuláltak, majd részt vettek a meghirdetett játékban! Köszönöm a kedves szavaitokat, melyekből erőt gyűjtöttem a folytatáshoz.

Szívem szerint mindenkit megajándékoznék, de sajnos idén is csak egy szerencsés hozzászólónak kedvezett Fortuna. Aki pedig nem más  mint.....


Nea ("Az otthon ízei" blog írója)


Kedves Nea, gratulálok a nyereményedhez, amely nem más mint egy Philips botmixer.




Kedves Nea, megkérlek a fozocskezes@citromail.hu e-mail címre írd meg a postai címedet, hogy eltudjam küldeni részedre a nyereményedet.

Ezúton szeretném még egyszer megköszönni mindenkinek a játékban való részvételt! Továbbra is szeretettel várok minden kedves látogatót, egyben jó nézelődést, receptválogatást, és sütést-főzést kívánva!



4 megjegyzés:

  1. Kedves Éva!

    El sem tudom mondani, hogy milyen boldog vagyok! :)) Nagyon-nagyon köszönöm ezt a csodás nyereményt és a játék lehetőséget is!

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok a nyertesnek!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyertesnek! Tudod, leginkább azért kommenteltem, hogy "szem előtt" maradjak, lásd, hogy rendszeresen olvaslak, mert a botmixerektől kicsit a hideg ráz mostanában ;) Várjuk az újabb receptjeidet!

    VálaszTörlés