2011. október 4., kedd

Ajándékot kaptam!!!!


Ajándék újság előfizetést  kaptam Trollanyutól, melyet nagyon szépen köszönök!!!! Persze ennek az ajándéknak, előzménye is van. Még augusztusban Erzsike játékot hirdetett meg a blogjában, melyre én is jelentkeztem. Igazi öröm akkor ért, amikor az én nevem került kisorsolásra.  Akkor még azt hittem, hogy hamarosan a kezembe tarthatom, és a konyhában használhatom azokat a hasznos ajándékokat. Sajnos mindkettőnk nagy bánatára, a POSTA-i szolgáltatás megint csak leszerepelt, mert a csomag hosszú hetek várakozásai után sem érkezett meg. Kaptam viszont Erzsikétől egy levelet, melyben megírta, hogy szeretne kárpótolni az elveszett csomagért, és egy  (igen praktikus) Magyar Konyha Magazin előfizetéssel ajándékoz meg. A magazin első száma a napokban meg is érkezett, és azóta is örömmel lapozgatom.

Kedves Erzsike(trollanyu) nagyon-nagyon szépen köszönöm az ajándékot!!!!!!!!

11 megjegyzés:

  1. Gratulálok, nagyon szép és hasznos ajándékot kaptál! Biztos találsz benne majd valami finomságosat amit megmutatsz nekünk is !:))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Gizi, Nagyon örülök, hogy a magazint legalább rendben megkaptad és remélem találsz majd bennük jó recepteket:)

    VálaszTörlés
  3. Gratula Gizus!Sajnos én is ebben a cipőben járok!:-(
    Szeptember eleje óta várok egy csomagot.

    VálaszTörlés
  4. Kreatív konyha!
    Köszönöm!!!:)

    VálaszTörlés
  5. Éva!
    Köszönöm!! Nagyon tartalmas, tele jobbnál, jobb receptekkel. Biztosan lesz amit én is elkészítek, és természetesen meg is osztom majd veletek.:)

    VálaszTörlés
  6. trollanyu!
    Kedves Erzsi! Nagyon köszönöm, igazi hasznos ajándék számomra. örömmel lapozgatom.(azért bánt, hogy a posta hanyagsága miatt, duplán költségekbe verted magad)

    VálaszTörlés
  7. Nelli!
    Köszönöm!!! Sajnos akkor lassan TE is lemondhatsz a csomagról. Szomorú, hogy ilyen árak mellett, megtörténhet hogy elveszik a csomag. A méreg pedig, hogy semmit nem tehetünk ellene.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok Gizi, akkor nem csak a román postán vesztődnek el dolgok.

    VálaszTörlés