2011. augusztus 10., szerda

Meglepetés ajándék, új konyhai segítségeim.




Már régen szerettem volna új késeket vásárolni, méghozzá kerámia bevonatúakat. Többször láttam már főzős műsorokban, és akkor eldöntöttem, hogy ilyen nekem is jó lenne a konyhába. Az elhatározásom hiába volt meg, eddig még nem sikerült megvásárolnom. Tegnap viszont, egy nagy meglepetés ért, a férjem egy ajándékcsomaggal lepett meg. Izgatottan bontottam ki, és nagy örömömre az áhított kerámia kések, és egy konyhai olló lapult a csomagba. Gyorsan fel is avattam a késeket, igaz csak zöldségeket szeleteltem, de már biztosan tudom, hogy jó barátságban leszünk egymással. Rendkívül élesek, a felületüknek köszönhetően nem tapadt rá a zöldség. Már alig várom, hogy a húsdarabolást, szeletelést is kipróbálhassam velük. Azt már most tudom, hogy csalódni nem fogok bennük. Reménykedem, hogy hamarosan bővíteni tudom majd a készletet.





14 megjegyzés:

  1. Gratulálok a férjedhez! Jó munkát a késeiddel. :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos férjed van:) Használd az új szerzeményeidet örömmel és lepd meg valami finomsággal ezt a remek embert:)

    VálaszTörlés
  3. Kicsit kéne csak kölcsönadni a férjuradat :) Gratulálok az uj jövevényekhez. Már én is nagyon rég kuksizom őket, de valahogy eddig mindig elmaradtak. Sok sikert a remek konyhai eszközökhöz.

    VálaszTörlés
  4. Nahát Gizi csuda jó ajándékokat kaptál. Ezt az embert érdemes megtartani!
    Osztom a Viki véleményét. Bár az enyém lenne ilyen öröm szerző, de mindent úgy kell kihúzni belőle. Persze van amit nem, de arról meg nem tud, mert azokkal saját magam lepem meg. Sok örömöt a használatukhoz!

    VálaszTörlés
  5. Nekem volt kerámia késem, de rossz tapasztalataim vannak felőle...:o(( Hamar elment az éle, pedig nagyon megnéztem, hogy mit vágok vele. Vettem hozzá direkt kerámia élezőt, két húzás után kicsipkézte az élét, lepattantak darabok belőle...sajnos én így jártam vele. Remélem neked tovább fog tartani...Ugyan olyan volt, mint a képen a fekete...:o((

    VálaszTörlés
  6. trollanyu!
    Köszönöm!!!Finomságból nem lesz hiány.:)

    VálaszTörlés
  7. Viki!
    Köszönöm!! Kicsi időre nem érdemes, sokra meg nem adhatom, mert akkor mi lesz velem nélküle!!:))))
    Eddig nagyon szuper, de most Krisztát olvasva, kicsit elbizonytalanodtam.:(

    VálaszTörlés
  8. Juci konyhája!
    Köszönöm!! Mindenképpen megtartom, főleg ha ilyen ajándékokkal lep meg.:))

    VálaszTörlés
  9. Illéskrisz ....!
    Szomorúan olvasom soraidat, és csak reménykedni tudok, hogy nem lesz vele gond.:((

    VálaszTörlés
  10. Remélem nem haragszol, amiért leírtam a tapasztalataimat, nem volt szándékom felhőket húzni a örömöd elé. Csak azért írtam le, hogy te ne járj így és vigyázz jobban. Én is úgy féltettem, senki nem vehette a kezébe, külön tároltam, féltem a leejtéstől, mert ha leesik, akkor rögtön törik is...No mindegy, remélem te jobban jársz vele!

    VálaszTörlés
  11. Illéskrisz...!
    Dehogy haragszom meg, sőt köszönöm hogy megírtad a tapasztalataidat!!!! Én is külön tárolom, féltem, óvom, és tuti nagyon pipa leszek, ha netán éri valami. Arra pl. nem is gondoltam, hogy az esés következtében eltörik. Na majd meglátjuk, egyenlőre még az örömködésnél tatok.:)

    VálaszTörlés