2009. október 4., vasárnap

Palacsintasütő!!

Még szeptember közepén tette fel a kérdést Ancsika, hogy ki milyen palacsintasütőt használ. Mivel éppen új sütőeszköz vásárlására készül. Én akkor meg is írtam neki, és most igaz kicsit megkésve meg is mutatom. Ez a palacsintasütő öntöttvasból készült, és teflon bevonattal van ellátva. Elég nehéz egy darab, de annál szebb palacsintákat lehet vele készíteni. Szép egyenletesen sülnek meg, és a színük is gyönyörű lesz benne. Aki még vásárláson töri a fejét, annak a figyelmébe ajánlom, nem fog csalódni benne. Én a CORA-ban vettem, de biztosan más konyha-felszerelést árusító üzletben is lehet kapni.


A másik palacsintasütőm TEFAL, de ezt is nagyon szeretem. Úgyszintén kitűnő palacsintákat lehet vele sütni. A színük és az állaguk kifogástalan lesz benne. Ezért nem is tudom eldönteni hogy melyiket is használjam, mert mindegyik kiváló minőségű.Így hol az egyiket, hol a másikat kapom elő.


4 megjegyzés:

  1. Nekem a második, a Tefal van, és én is tanúsíthatom, hogy valóban kiváló! Az öntöttvas is szuper, csak én a súlyával lennék bajban. Mire kisütném a szokásos 40 palacsintánkat, a kezemet alig bírnám felemelni. Valamikor régen kipróbáltam, és minőségre tényleg tökéletes. :-))

    VálaszTörlés
  2. Yasmine látod még a palacsintasütőben is megegyezik az ízlésünk. Te tényleg jó sok palacsintát sütsz, én csak a felét szoktam.

    VálaszTörlés
  3. Én kettővel szoktam sütni, hogy haladjon... Nálunk ipari mennyiségű kaja kell mindig.
    Macus
    www.macusvilaga.hu

    VálaszTörlés
  4. Szia Mária!
    Köszi hogy benéztél!! Nálunk csak pár darabot kell sütni, így ezért megy gyorsan. Megyek és benézek hozzád.

    VálaszTörlés