2024. március 19., kedd

Könyvajánló! Mörk Leonóra: Lent és Fent....

 


Személyes történetek a cukorbetegségről


Húsz történet, húsz különböző életút, melyek egyben közösek, mindegyik történet arról szól hogy valamennyien hogyan néznek szembe a folyamatos kihívással amit a betegségük jelent számukra.

Megosztják velünk inspiráló történeteiket megrázó éjszakákról, felemelő győzelmekről, napi küzdelmekről és rendíthetetlen kitartásról. Mélységekről és magasságokról, lentről és fentről. Megértetik velünk mit is jelent diabétesszel élő hétköznapi hősnek lenni.

"Közös ügyünk a cukorbetegség, és az, hogy fogadtassuk el mindenkivel: nem vagyunk mások, csak picit jobban kell figyelni ránk, és nekünk saját magunkra. Közös ügy ez a könyv is, ami megmutatja a sokszínűséget, a megküzdés különböző formáit, az elfogadást, az elfogadtatást."

Idézet: Erős Antónia, az Egy Csepp Alapítvány alapítója


Igen érdekes, és különböző történeteket tartalmazott a könyv számomra, és volt olyan is amikor szinte a saját életem egy részlete köszönt vissza. Tanulságos volt számomra, és cukorbetegként sok mindent más megvilágításban látok ezután. Gyerekként, felnőttként egyaránt nagy kihívást jelent feldolgozni a tényt hogy teljes életmódot kell váltani, de a diéta betartásával szinte semmiről nem kell lemondanunk.

Minden cukorbeteg sorstársamnak csakis ajánlani tudom a könyv megvásárlását, és elolvasását.


A könyv pedig az alábbi linkre kattintva megrendelhető, megvásárolható!👇

MÖRK LEONÓRA: LENT ÉS FENT



2 megjegyzés:

  1. Biztos hasznos a könyv, és akit érint meríthet belőle információkat, támaszt.... Kívánom hogy minél könnyeben éld meg a betegségedet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katikám, nagyon köszönöm, megpróbálok együtt élni a cukorbetegséggel, és szerencsére már a sütés-főzés sem jelent komoly akadályt. A Könyv is nagy segítség, sok hasznos dolgot olvastam.

      Törlés