2013. április 22., hétfő

"Foodpanda" online étel házhoz szállító szolgáltatás már Magyarországon is!!!!!



Ez a bejegyzésem most egy kicsit más mint az eddig megszokottak, mivel nem a saját receptemet szeretném megosztani, hanem egy Magyarországon új szolgáltatásra hívnám fel a figyelmet. 

Biztosan előfordult már mindenkivel, (természetesen velem is) hogy éppen nem volt kedvünk a főzéshez-sütéshez, vagy váratlan vendégeink futottak be, és a konyhában töltött időt inkább barátainkkal, egy pohár finom itóka mellett beszélgetéssel  töltenénk el. Igen ám, de akkor mivel is kínáljuk meg a vendégeinket, tehetnénk fel a nagy kérdést. Vagy esetleg egy izgalmas filmet szeretnénk megnézni, kedvenc pizzánk falatozása közben.

Ekkor nyugodtan vegyük igénybe a "Foodpanda" ételrendelő házhoz szállító szolgáltatását.

A "Foodpanda" egy egyszerű internetes szolgáltató oldal, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen rendelhetsz ízlésednek megfelelő ételt, már több száz étterem kínálatából.

2 megjegyzés:

  1. Én már meg is kaptam az ajándékot. De nem árulom el, had legyen Neked is meglepetés.. Nagyon szép, biztos fogsz örülni neki...Csókollak!

    VálaszTörlés
  2. Gizike, milyen nagyszerü hogy nálatok is van ez a házhoz rendelés étel. Nálunk csak a pizza helyekröl, és a Kinai take-out...vagyis a ki vinni restaurantokbol hozzák ki a házhoz a menü szerint megrendelt ételt...teljesen ingyen, csak borravalót adni az illetőnek aki ki hozza a házhoz.

    Sajnos sok problémáik vanna a gépemmel, kénytelen voltam egy uj fényképező gépet is venni, és avval sem tudom fel tölteni a fotókat. Ugy néz ki hogy olcsóbb lenne egy jó kis használt komputer gépet venni mint meg csináltatni.

    Igazán sajnálom hogy még mindig komplikációid vannak...már leveledre készülök válaszolni majd holnap reggel. Külömben most a régi szemüveggel látok megint jól, az ujjal torzit most minden, pláne a kocsi vezetés.
    Most megnézem a hétvégi ajánlatodat is...Puszillak!

    VálaszTörlés