2009. december 1., kedd

Kellemes itt nálam!!


Nagyon köszönöm Gabriellának és Rékának, hogy úgy találják Kellemes Nálam! Örülök neki és azért bizakodó vagyok, hogy mások is jól érzik itt magukat. Én is nagyon sokfelé szívesen járok, de sajnos mindenkit nem sorolhatok fel. Így csak néhány a kedvencem a blogok közül, persze a teljesség igénye nélkül. Íme az én kiválasztottjaim:

9 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!
    Valóban, nagyon jó itt Nálad. Jövök is minden nap még akkor is, ha nem kommentelek mindig. Azért itt vagyok és nézelődök, meg nevetgélek, mikor ugyanarra gondolunk, vagy valamit nagyon hasonlóan készítünk el. Köszönöm még egyszer! :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm! Én is nagyon jól érzem itt magam!

    VálaszTörlés
  3. Yasmine!
    Nagyon örülök hogy te is jólérzed itt nálam magadat. És valóban nagyon megegyezik az ízlésünk. Szintén minden nap benézek, mégha néha elfelejtek is írni egy pár sort.

    VálaszTörlés
  4. Kiskukta!
    Én is köszönöm, hogy te is jól érzed itt magadat! Én szintén szeretek nálad nézelődni!

    VálaszTörlés
  5. Ó Gizi! Köszönöm!!!! Nálad meg mégoly kellemes!!!! Nagyon szeretem a blogod, és szeretek ide jönni, mert olyan ételeket készítesz, ami a mi szájízünk szerint való.

    VálaszTörlés
  6. Gasztoboszi!
    Én köszönöm neked hogy meglátogatsz, és amikor le vagyok éppen törve a te bejegyzéseid lelket öntenek belém. Én is benézek hozzád naponta!!!!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Gizi!

    Nagyon szépen köszönöm a megtiszteltetést. Vedd úgy, hogy én azonnal viszonoztam is a díjat. Nagyon szeretek Nálad lenni. Nem csak a fincsi receptek, hanem a gyönyörű képek, a szenzációs háttér, és természetesen a meleg, családias légkör miatt is. Sok sikert és örömöt a továbbiakhoz. Még egyszer köszönöm!

    VálaszTörlés
  8. Ani!
    Nagyon köszönöm hogy te is megtisztelsz vele!! Örülök hogy jól érzed itt magad, ezzel én is így vagyok, és nagyon jó hogy nálad is egyre több az érdeklődő.

    VálaszTörlés