2009. december 29., kedd

Tükröm-tükröm

Még az ünnepek előtt kaptam ezt a kérdést Anditól, de sajnos egyéb elfoglaltságaim, és a karácsonyi készülődés miatt, csak most válaszolok rá. Melyek azok a képeim amelyek nem sikerültek a legjobban, és mutatok-e haladást a fényképezés terén. Én remélem hogy sikerült kicsit fejlődnöm, de közel sem olyan jók a mostanában készülő képeim, mint amilyennek én szeretném látni őket. Kitartásom töretlen, és egyszer majd csak elégedett leszek magammal.

Mivel már elég hosszú idő eltelt, és szerintem már körbejárt ez a kérdés, így én most nem emelnék ki senkit akinek tovább adnám. Viszont aki kedvet érez ahhoz hogy megmutassa a saját képeit, én szívesen látnám.

Akkor jöjjön egy csokor azokból a képekből, melyeket még a blogom indításakor készítettem. Akkor nem is találtam bennük kifogást, na de most...........




Hogy fejlődőképes vagyok, azt is szeretném ezzel a kis szösszenettel bemutatni. Bizakodom, ha egy hosszabb idő eltelte után újra felteszi nekem valaki ezt a kérdést, már kicsit elégedettebb leszek magammal.




4 megjegyzés:

  1. Mennyivel színesebbek,világosabbak a lenti képek!:-))Nagyon ügyes vagy,a leves,s a málnás süti tetszik legjobban!:-))

    VálaszTörlés
  2. Andi!
    Köszönöm!! És ne haragudj hogy csak most válaszoltam a kérdésedre!!:)

    VálaszTörlés
  3. trinity!
    Köszönöm!! De hol vannak még a te gyönyörű képedhez képest!!:)

    VálaszTörlés