2009. július 29., szerda

Ausztriai nyaralás

Nyaralásunk első állomása Sopronban volt. Hétvégén tartották meg a Páneurópai Piknik 20. évfordulóját. Mivel mi hétfőn érkeztünk meg a városba, még minden az ünneplés jegyében zajlott. A város tele volt az erre az alkalomra érkező turistákkal. Több helyen kiállítással emlékeztek meg erről az eseményről. Azoknak akinek(köztük nekem is) nem volt közvetlen érintettsége, annak ezek a képek szinte megrázóak. Én most ezekkel a képekkel kezdem a nyaralásról szóló beszámolómat.

Utunkat az Alpokon keresztül folytattuk, és a következő pihenőnk az Annabergen volt. Tavaly pont ebben az időszakban jártunk itt és akkor -4 fok volt. Ezért is ismételtük meg ezt a kiruccanást, mert az télies nyár volt. Most viszont csodálatos idő fogadott bennünket. Szikrázóan sütött a nap, éjszaka pedig kellemesen hűs volt. Az egész napi séta után, bizony nagyon jót aludtunk a hegyi levegőn.


3 megjegyzés:

  1. De jó, hogy itt vagy megint!! :-)
    Szép helyen jártál, nekem is nagyon tetszik a környék! :-))

    VálaszTörlés
  2. Yasmine!
    Nagyon csodás hely, már sokszor jártam ott, de még mindig tudd újat mutatni a táj. Végre a konyhámat is beüzemelem lassan. Köszi hogy meglátogattál!!!

    VálaszTörlés