![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyBI62UiFeMKB13RIo3W-9Pof-XZzYYM07PhW_YcM7eeCb0yL4PQ5MVC1ItW37ABIPumqsDPcZRsdAqqxAlxzRdqJaTwtCFWGXhrCh1Cp6pJj2NDtKHIDALLd_MyS9k5VO3OSD4paWziAc/s320/129..jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvtQiemwQXJ8Yc3BPetDDDuRg2N-pJyqApK0A_1XmusA5RpgxJL6vKkkb1_egozuZRRR-_Q1hbGPiLHoPsUOh27feTY8MXzGbNe7m_Y83TnQhuvkjPy2bNDpzGRSS1WaN7LHQ7Sz5rZP9b/s320/gyak+500.jpg)
cseresznye
tej
víz
1 cs vaníliás pudingpor
cukor
vaníliás cukor
szegfűszeg
fahéj
reszelt citrom héj
reszelt narancs héj
tej
víz
1 cs vaníliás pudingpor
cukor
vaníliás cukor
szegfűszeg
fahéj
reszelt citrom héj
reszelt narancs héj
A cseresznyét kimagozni és annyi vízbe feltenni főni, hogy jól ellepje. Beletenni a cukrot, és a fűszereket, ízlés szerinti mennyiségben. Puhára főzni. A pudingport simára keverni a tejjel, és állandó keverés mellett belecsorgatni, majd még párpercig együtt főzni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése