2019. február 15., péntek

10. Blogszületésnap!






10 éve vagyis éppen a mai napon egy évtizede (még kimondani is sok) döntöttem úgy, hogy útjára indítom a blogot. Az első döntés megszületése után, már csak a névválasztás volt hátra, és kitudja hogy jól döntöttem-e hogy a Gizi-receptjei-t választottam, mert a hosszú évek során azért adódtak belőle problémáim…. mivel a keresztnevem Éva, viszont a Gizi-hez is kötődöm, így a két név közül végül is a Gizit választottam.

Először is szeretném megköszönni minden kedves rendszeres olvasónak, látogatónak, és mindazoknak akik csak alkalmanként néznek be a blogba, hogy megtiszteltetek az elmúlt 10 évben a látogatásaikkal. Nélkületek ma nem ünnepelhetném a blog születésnapját ilyen nagy örömmel, mint most teszem.... Még egyszer nagyon köszönöm Mindenkinek!

Tehát elindult a blog, és 10 év távlatából visszanézve bizony elég kezdetlegesnek tűnnek az első receptleírások, és fotók, de mind-mind egytől egyig az enyém, és büszkén vállalom. Persze akkor még úgy gondoltam, és az volt fontos számomra, hogy egy helyen legyenek a receptjeim, és sejtelmem sem volt arról, hogy a hirtelen ötletből kitartó, és munkával teli évek lesznek. Igen, munkával teli, mert a blogírás azért nem egy egyszerű feladat. Akkor még elképzelni sem tudtam, hogy hosszú évekig tart majd a lelkesedésem, és nagyon örülök hogy az évek alatt nem adtam fel, nem szegte semmi a kedvem, és továbbra is öröm számomra a blogírás, a sütés-főzés mellett a receptjeim, tapasztalataim megosztása másokkal. Nem volt egyszerű feladat mindenkinek, és minden kihívásnak megfelelni, de szép lassan beletanultam a blogolásba, és mára már minden egyes perc örömet jelent számomra.
A hosszú évek során sok-sok kedves embert ismerhettem meg, tudhatok a mai napig barátomnak, még ha csak  virtuálisan is, és ezt külön-külön is köszönöm Mindegyiküknek. Volt szerencsém többekkel személyesen is találkozni, és ezek a találkozások, beszélgetések felejthetetlen élményt jelentettek számomra.

Statisztikai adatokkal senkit nem szeretnék untatni, mert azok csakis az Én számomra fontos visszajelzések, arról hogy van igény arra amit csinálok, a követőim szeretik a receptjeimet, és ezek számomra igen sokat jelentenek. Nagyon boldog vagyok amikor egy-egy köszönő levelet kapok, vagy éppen beszámolót arról hogy mennyire ízlett a családnak a blogból elkészített étel, sütemény.

10 év igen hosszú idő, és bizony sokszor érzem úgy, hogy belefáradtam, de lehet ez csakis az öregedés jele. :) Nagyon sok receptet szeretnék még kipróbálni, és itt a blogban posztolni, megosztani, de azért már nem napi szinten mint eddig tettem.

Továbbra is szeretettel várok Mindenkit, süssünk-főzzünk együtt az elkövetkezendő években is. 



14 megjegyzés:

  1. Óriási elismerésem! Nagyon sok örömet és boldogságot kívánok az elmúlt év sikereihez és főleg a folytatáshoz.
    Szívből gratulálok Éva!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Még legalább ennyit! :) Mert ide mindig öröm benézni. Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon boldog blogszülinapot kívánok! Még sok-sok évig süss főzz ilyen finomságokat, családod és a mi örömünkre :-)

    VálaszTörlés
  4. Boldog blogfordulót kívánok és sok erőt, ihletet a következő tíz évhez!

    VálaszTörlés
  5. Boldog blogszülinapot kívánok sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a 10 évhez! Ha valami fontos napra kell recept, amikor nem hibázhatok, mindih hozzád nézek be ☺

    VálaszTörlés
  7. Nagyon, nagyon köszönöm a gratulációt és a kedves szavakat Mindegyikőtöknek!! Hosszú volt ez a 10 év, és bevallom kicsit fárasztó, de ezután is megpróbálok sok-sok új receptet kipróbálni, és megosztani Veletek!

    VálaszTörlés
  8. Utólag is, boldog szülinapot a blogodhoz,nagyon sok sikert továbbra is!Nagyszerű utat tettél meg,és sikerekben sem volt hiány!Gratulálok Évikém!Jó egészséget kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa! Nagyon köszönöm a gratulációt és a kedves szavaidat. Te is tudod, hogy ez nagy munka, hiszen hosszú évek óta írod a receptjeidet, és osztod meg az tapasztalataidat másokkal. Én is gratulálok Neked, és jó egészséget kívánok!

      Törlés
  9. Nagyon köszönöm!!! Olyan hamar elszaladt ez a 10 év, igaz kicsit azért bele is fáradtam. :)

    VálaszTörlés
  10. Gratula, a kitartásodhoz és a szuper receptjeidhez. :)

    VálaszTörlés
  11. Kedves Gizi! Szívből gratulálok és nagyon köszönöm ezt az esztétikus, vidám és lényegre törő oldalt. További sok sikert, erőt és mosolygós főzőcskézést kívánok neked szeretettel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsófi! Nagyon köszönöm a gratulációt, és a kedves szavakat! Szeretettel várlak a jövőben is, és jó sütést-főzést kívánok.
      Üdvözlettel: Gizi

      Törlés