2018. július 11., szerda

"FŐZD MEG ÁZSIÁT" meglepetés ajándékcsomag.


A napokban egy kedves hangvételű levélben keresett meg B. Csenge, hogy egy Shan'shi és Kikkoman termékekből összeállított meglepetés csomaggal szeretnének megajándékozni a meghirdetett "FŐZD MEG ÁZSIÁT" nyereményjáték alkalmából, melyet nagyon köszönök. Nagyon boldog voltam, és bevallom izgatottan vártam, mit is rejt majd a csomag. Meglepetésemre a futár egy finomságokkal megpakolt kosarat nyújtott át, melyet izgatottan bontottam ki. A kosárban pedig meglapult a teljesség igénye nélkül kókusztej, szójaszósz, rizstészta..... a tálaláshoz pedig kis tálka és evőpálcika is.

Nagyon köszönöm a Shan'shi és a Kikkoman csapatának:  Ancsának, Mártinak és Dórinak ezt a kedves gesztust, és a sok finomságot! 

Az ázsiai konyha sokszínű, különleges, egészséges, és ma már az alapanyagok beszerzése sem lehet akadály. Ebben segít a Shan'shi és a Kikkoman széles termékkínálata, melyek megvásárlásával, ha éppen Neked kedvez a szerencse, még Ázsiába is elutazhatsz.

Szállj be a játékba és "FŐZD MEG ÁZSIÁT", a szuper nyereményekért, pl. egy 2 személyes ázsiai Emirates utazásért, Chef parade főzőkurzusért, vagy a Shan'shi és a Kikkoman termékekből összeállított ajándékcsomagokért.


A "FŐZD MEG ÁZSIÁT" nyereményjátékban természetesen Mindenki részt vehet, a játék időtartama alatt 2018.05.14-08.31.-ig, ha kedvet érez hozzá, és nem is kell mást tenni mint:

Megvásárolni 1 db Shan'shi és 1 db Kikkoman terméket, majd a blokkon szereplő AP kódot és a szükséges adatokat feltölteni a www.fozdmegazsiat.hu oldalra.


Vásárold meg a termékeket! Nevez be a játékba, és nyerj! Sok sikert kívánok Mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése