2017. augusztus 1., kedd

Gizi-receptjei a Kemény Tojáson!
A napokban megkeresett Szilágyi Balázs és felkért vegyek részt a Kemény Tojás honlapon társszerzőként, és én nagy örömmel tettem eleget a kérésének. Igazán megtisztelő volt számomra, hogy éppen az én blogomra esett a választása a sok-sok, jobbnál-jobb receptes blog közül. Köszönöm Balázsnak a felkérést, és a képes bemutatót melyet Rólam és a Gizi-receptjei blogról tett közzé az olvasói számára. Nagyon köszönöm a kedves szavait, bevallom igazán megtisztelő volt számomra, és jólesett olvasni. (A Kemény Tojáson bővebben olvashatsz róla)

Balázs a Kemény Tojáson és a Rántott hús wokban blogján is nagyon sok hasznos tanácsot, remek recepteket oszt meg, így érdemes mindkét oldalt rendszeresen figyelemmel kísérni. Fiatal, kezdő háziasszonyok, és az idősebb korosztály mint pl. jómagam is, sok ötletet, és receptet leshetünk el, és vehetjük jó hasznát a konyhában.

Még egyszer köszönöm Balázsnak a lehetőséget, és mindenkit arra biztatok hogy kísérje figyelemmel a Kemény Tojáson megjelelő Gizi-recepteket, valamint a többi remek receptet, ötletet, cikket, hasznos tudnivalókat a sütéssel-főzéssel kapcsolatban.


2 megjegyzés:

  1. Gratulálok!! Ügyes fiú ez a Balázs, igazán jól választott társat magának!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm!! Reménykedem benne, hogy nem okozok majd csalódást Balázsnak..... :)

      Törlés